Adobe pune la dispoziția organizațiilor nonprofit din România, înregistrate și eligibile în Programul TechSoup, produsele de software pentru editarea de imagini, de documente, pentru design, pentru a crea continut video si audio si multe altele.

Eligibilitate și restricții

Organizația dumneavoastră validată în Programul TechSoup poate primi într-un an fiscal (1 iulie – 30 iunie a anului urmator) următoarele:

• Tarife cu discount pentru planul Acrobat Pro DC, pentru un numar nelimitat de utilizatori.

• Până la 8 produse de software on-premises (Acrobat sau Premier Photoshop și Premier Elements, combinate sau de un singur fel).

Consultati pagina de Criterii de eligibilitate și restricții pentru a verifica eligibilitatea organizației dumneavoastră și a participa în acest program.

Despre accesul la prețuri reduse

Atunci când numele unui produs include "Acces la prețuri reduse", oferta constă în prețuri reduse pentru produse sau servicii. Astfel, după ce plasați solicitarea de software și plătiți taxa de administrare către TechSoup România, veți plăti costul cu discount pentru produs sau serviciu direct partenerului donator. Puteți găsi prețurile reduse în pagina fiecărui produs de software disponibil prin acest program. Aceste prețuri sunt disponibile doar organizațiilor non-profit înregistrate și eligibile în Programul TechSoup România.