Termenii și Condițiile Programului AWS pentru organizații non-profit ("Condiții de creditare") se aplică oricăror credite AWS ("Credite") pe care le primești. Termenii cumulați folosiți, dar nedefiniți în cadrul acestor Termeni de credit, vor avea înțelesul definit prin Contractul AWS cu clientul, disponibil la http://aws.amazon.com/agreement.

1. Utilizarea creditelor

1.1. Creditele AWS pot fi utilizate numai pentru a achita comisioanele și taxele pentru serviciile specifice desemnate de AWS (numite colectiv, "Servicii eligibile") în conformitate cu Condițiile de creditare și cu orice alți termeni și condiții aplicabile, care reglementează utilizarea Serviciilor AWS, inclusiv Contractul cu clientul. Creditele nu pot fi folosite pentru eventualele comisioane sau taxe pentru Serviciile utilizate înainte de a primi aceste credite, pentru Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, plăți în avans pentru orice Serviciu sau pentru alte Servicii care pot fi desemnate periodic de către AWS (numite colectiv "Servicii neeligibile"). Contul tău AWS va fi facturat la tarifele noastre standard pentru utilizarea serviciilor neeligibile. În plus, în măsura în care taxele sau tarifele pentru Serviciile eligibile depășesc valoarea Creditelor tale disponibile, taxele suplimentare vor fi facturate în contul tău AWS.

1.2. Creditele tale pot fi utilizate numai pentru a susține activități asociate direct cu misiunea non-profit prestabilită.

1.3. Trebuie să ai un cont AWS valabil (sau să creezi un nou cont AWS dacă nu ai deja unul) înainte de a putea utiliza creditele. Odată ce creditele tale s-au consumat, orice utilizare suplimentară a Serviciilor va fi facturată în contul tău AWS la tarifele noastre standard. Creditele expiră la un an de la data la care aplicăm codul Creditelor pe contul tău AWS. Ești singurul responsabil pentru monitorizarea taxelor de utilizare pe propriul cont AWS. Nefolosirea Creditelor înainte de expirarea termenului va conduce la pierderea acestora. Ne rezervăm dreptul de a vă anula Creditele în orice moment. Nu se vor acorda restituiri pentru Creditele expirate sau anulate, iar Creditele sunt nerambursabile.

1.4. Creditele AWS sunt atribuite si destinate exclusiv organizatiei tale. Este interzis să le vinzi, să acorzi licență, să închiriezi sau să transferi în orice alt mod Creditele AWS. Creditele AWS nu pot fi aplicate în niciun alt cont. Creditele AWS sunt anulate dacă încerci să le vinzi, să acorzi licență pentru ele, să le închiriezi sau să le transferi în orice alt mod. Creditele AWS nu au valoare intrinsecă, nu pot fi răscumpărate în numerar, nu au valoare în numerar și servesc doar ca mijloc de a oferi un stimulent pentru utilizarea serviciilor AWS.

1.5. Creditele AWS sunt anulate în caz de fraudă, utilizare incorectă sau neîndeplinirea oricăreia dintre Condițiile de creditare sau a termenilor și condițiilor din Contractul cu clientul. ÎN PLUS FAȚĂ DE ALTE CERINȚE LEGALE, VEI RAMBURSA CONTRAVALOAREA PENTRU ORICE CREDITE PE CARE LE UTILIZEZI SAU ÎNCERCI SĂ LE UTILIZEZI CU ÎNCĂLCAREA CONDIȚIILOR DE CREDITARE SAU A CONTRACTULUI CU CLIENTUL.

1.6. Creditele AWS pot fi utilizate numai pentru a achita taxele și tarifele Serviciilor AWS eligibile și nu vor fi folosite pentru achitarea de taxe pentru nicio vânzare, utilizare, încasare brută sau tranzacție similară ("Taxe pentru tranzacții") care ar putea fi aplicabile în cazul tău. Taxele pentru tranzacții vor fi facturate în contul tău AWS.

2. Termeni suplimentari

2.1. Prin prezenta, acorzi permisiunea AWS de a utiliza numele și/sau orice asemănare cu persoana ta, în promovarea programului de credite AWS pentru organizații non-profit.

2.2. Nu este permisă transmiterea niciunui comunicat de presă cu privire la Programul de credite AWS pentru organizații non-profit fără consimțământul nostru, obținut în prealabil în scris. În plus, îți exprimi acordul de a nu prezenta în mod eronat sau de a înfrumuseța relația dintre noi și organizatia ta. De exemplu, ești de acord să nu sugerezi că am susține, am sponsoriza sau am contribui cu bani la organizația și la misiunea ta dacă nu ai permisiunea noastră obținută în scris în prealabil. Orice utilizare a siglei (siglelor) AWS trebuie să respecte cu strictețe Regulile privind marca comercială AWS, Regulile de Co-Marketing AWS și orice alte restricții determinate periodic de către AWS.

2.3. Vei respecta politicile și regulile privitoare la Programul de credite AWS pentru organizații non-profit.

2.4. Putem rezilia sau modifica Programul de credite AWS pentru organizații non-profit în orice moment.

2.5. Orice date sau informații referitoare la Ofertele de servicii pe care le descoperi, le primești sau le afli în orice alt mod prin utilizarea ofertei de servicii sunt considerate Informații confidențiale AWS și se supun termenilor Contractului cu clientul și te angajezi să păstrezi confidențialitatea lor, în conformitate cu termenii Contractului cu clientul. Aceasta include, dar nu se limitează la informații referitoare la problemele legate de securitate și la sugerarea de îmbunătățiri ale ofertei de servicii.

2.6. Cu excepția cazului în care am convenit în scris, Creditele AWS nu pot fi utilizate (și nu ești eligibil să primești deloc Credite) dacă îți folosești contul AWS pentru sau în numele guvernului federal al SUA. Dacă primești/folosești Credite AWS în numele oricărei entități guvernamentale, prin primirea/utilizarea Creditelor certifici faptul că primirea și utilizarea acestor Credite nu este interzisă sau incompatibilă cu nicio lege, reglementare sau ordin obligatoriu, inclusiv normele de etică sau de achiziții publice aplicabile și nu se va crea un conflict de interese pentru AWS.