Jurnale

Conexiuni Cluj-Napoca – Office 365 pentru ONG-uri

posted  by TechSoup Romania -  5 June 2014 - 10:06am  

Conferința Conexiuni Cluj-Napoca – Office 365 pentru ONG-uri

Asociația TechSoup, Microsoft România și Federația SHARE Cluj-Napoca organizează pe 17 iunie 2014 conferința Conexiuni - Office 365 pentru ONG-uri. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, sala Europa, etaj 3.

Înscrierea la conferința Conexiuni Cluj-Napoca este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, în limita locurilor disponibile. Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe https://conexiuni-clujnapoca.eventbrite.com

Office 365, disponibil gratuit pentru ONG-uri

În 2015, Federația SHARE se pregătește să transforme orașul Cluj-Napoca în Capitala Europenă a Tineretului. 31 de organizații membre în Federația SHARE, peste 2000 de voluntari și peste 200 de parteneri organizaționali vor lucra împreună de oriunde, cu ajutorul Office 365 pe care organizația îl folosește deja, pentru a crea peste 1000 de proiecte și activități în Cluj-Napoca în 2015.

În cadrul conferinței Conexiuni Cluj-Napoca, Federația SHARE va împărtăși din experiența de lucru a organizației cu programul Office 365 și reprezentanți ai companiei Microsoft România vor prezenta programul pentru alte organizații neguvernamentale. Read more »

Workshop - Comunicare alternativa pentru ONG-uri

posted  by TechSoup Romania -  6 May 2014 - 12:50pm  

Prin creativitate, idei cu bugete mici si o abordare neconventionala, ONG-urile pot atrage atentia asupra cauzelor pe care le sustin. Participa si tu la workshopul “Comunicare alternativa pentru ONG-uri”, organizat de TechSoup Romania si Agentia Creionetica la ONG Fest.

Atelierul va avea loc sambata, 10 mai 2014, de la ora 11:00 in cadrul Targului National ONG Fest, in Bucuresti, parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cort A.

In cele doua ore de workshop vom discuta despre:

  • O noua abordare a mediilor clasice de promovare
  • Spatiul public un canal de promovare fara limite
  • Obiecte banale vs. promovare originala
  • Oameni si organizatii cheie in raspandirea mesajelor
  • Workshop de gandire creativa

Atelier practic!

In cadrul atelierului vom construi de la zero o campanie cat se poate de obisnuita intr-un mod neconventional. Vei invata cum sa iesi din tipare si cum sa creezi mesaje inedite, cum sa relationezi mai mult cu spatiul public si obiectele din jur pentru o promovare neasteptata si cum poti implica toate partile interesate in campania organizatiei tale pentru a-i maximiza impactul.  Read more »

Conexiuni 2014

posted  by TechSoup Romania -  20 March 2014 - 11:04am  
web poster.jpg

Conferința Conexiuni 2014 – Office 365 pentru ONG-uri

Poți face și mai mult bine, dacă ai la îndemână soluțiile de productivitate potrivite pentru organizația ta. Participă la conferința Conexiuni 2014 și află totul despre programul Office 365 pentru ONG-uri.

Pe 8 aprilie, în București, vino alături de specialiști Microsoft să înveți cum poți să fii mai eficient utilizând soluțiile cloud și cum îți poți activa gratuit donația de Office 365 pentru organizația ta neguvernamentală.

Vor fi alături de noi practicieni în domeniul IT și reprezentanți ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 în organizațiile lor. Ei te vor ajuta să înțelegi și să înveți cum poți folosi Office 365 pentru a organiza conferințe online, a coordona voluntari sau a lucra oricând în echipă, online și offline.

Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu - Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu - Business Strategy Manager Microsoft România și Radu Moțoc - Director Executiv TechSoup România.

Înscrierea la Conexiuni 2014 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, membre în comunitatea TechSoup, în limita locurilor disponibile. Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe http://conexiuni2014.eventbrite.com/ Read more »

Cea mai nouă versiune a Adobe PDF – Adobe Acrobat Pro XI - disponibilă în catalogul TechSoup România

posted  by TechSoup Romania -  13 November 2012 - 12:28pm  
adobeacrobatXIpro.jpg

Adobe Acrobat Pro XI, cea mai nouă versiune de Adobe PDF, este de acum disponbilă și în catalogul online al TechSoup România. Organizațiile nonguvernamentale eligibile pot solicita fie varianta pentru Windows , fie cea pentru Mac prin intermediul Programului de donații TechSoup România. 

Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu documentele PDF, iar dacă nu utilizați Acrobat, probabil ați folosit cel puțin o dată programul gratuit Adobe Reader   pentru a vizualiza un PDF pe care altcineva l-a creat. Caracteristica principală a  Acrobat este că vă permite să creați documente PDF dintr-o varietate de fișiere sursă, nefiind însă singura utilizare. Iată ce puteți face cu noua versiune Adobe Acrobat Pro XI: Read more »

Windows 8 - disponibil în catalogul online al TechSoup România

posted  by TechSoup Romania -  6 November 2012 - 3:42pm  
Windows 8.jpg

Windows 8 s-a lansat! Organizațiile nonguvernamentale pot solicita acum  Windows 8: upgrade-uri Windows 8 Professional și Enterprise și Get Genuine, prin intermediul Programului de donații Microsoft al TechSoup România.

Cu un nou design ce permite o mobilitate crescută prin intermediul noului stil metro cu aplicații, în locul icon-urilor convenționale, Windows 8 este un sistem inovator, care se diferențiază de sistemele precedente Windows. Se păstrează unele aspecte cu care ne-am obișnuit la Windows XP și Windows 7, dar se renunță la butonul “Start” în favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicațiile și a unei sincronizări mai ușorare cu servicii bazate pe cloud. Există, de asemenea, numeroase îmbunătățiri care nu sunt vizibile în interfață, precum o amprentă redusă asupra memoriei, performanță mai bună decât cea din Windows 7, precum și reducerea cerințelor de spațiu pe disc. Read more »

Cloud Computing și organizațiile nonguvenamentale – raportul final al sondajului internațional TechSoup

posted  by TechSoup Romania -  13 September 2012 - 10:03am  

În 2012, TechSoup România, în parteneriat cu TechSoup Global, a realizat un sondaj adresat comunității nonprofit din toată lumea pentru a înțelege mai bine statusul actual al infrastructurii IT pe care o folosesc și care sunt planurile pentru adoptare tehnologiilor Cloud Computing.

Având răspunsurile a peste 10.500 de persoane din 88 de țări, TechSoup Global va utiliza rezultatele obținute în cadrul sondajului pentru a dezvolta resursele destinate organizațiilor nonguvernamentale de pretutindeni.

 

Ce rezultate am obținut? Read more »

tags:  Cloud Computing

Mai multe computere cu mai puțini bani?

19 March 2013 - 1:53pm - TechSoup Romania
msHowItWorks04.gif

 

Puteți realiza un centru informatic cu mai puține computere. Comparativ cu alte configurații tipice, implementarea și întreținerea Windows MultiPoint Server (WMS) costă surprinzător de puțin și permite administratorilor controlul asupra grupurilor. Pentru ONG-uri cu misiuni multe și variate, acest lucru asigură persoanelor implicate accesul la tehnologie. . . cu resurse mult mai puține.

 


 

Software-ul MultiPoint Server permite ca mai multe persoane, fiecare dispunând doar de un monitor, o tastatură și un mouse, să aibă propriile computere desktop, utilizând un singur computer cu rol de gazdă.Utilizatorii individuali pot lucra independent, pot salva și partaja fișiere, își pot personaliza setările și se pot conecta de la orice stație de lucru. Spre deosebire de sistemele de virtualizare mai complicate, acest software este proiectat pentru o implementare rapidă. Stațiile de lucru se conectează direct, prin USB sau sub formă de clienți subțiri, în cadrul unei rețele.

Este potrivit pentru mine?

Microsoft a instalat WMS în sălile de curs, însă acest software funcționează în orice configurație care nu necesită o putere de procesare foarte mare. Printre clienții existenți din lumea întreagă se numără: Read more »

Noul Office, Office Web Apps si Office 365

27 February 2013 - 5:13pm - TechSoup Romania
1731.Microsoft Web Apps.jpg-550x0.jpg

Microsoft Office este mai bun ca niciodată, oferind trei opțiuni distincte pentru suita sa de produse: noua versiune Microsoft Office, Microsoft Office 365 și Microsoft Office Web Apps.

Ce mai recentă versiune de Office, disponibilă și pentru organizațiile nonguvernamentale prin intermediul Programului de donații TechSoup România, este versiunea destinată instalării pe desktop. Office 365, pe de altă parte, este opțiunea Microsoft prin intermediul cărei te poți abona online și poți beneficia atât de varianta online, cât și pentru cea de desktop. Nu în ultimul rând, Microsoft Office Web Apps este o versiune gratuită, accesibilă din browser.

 

Office Web Apps Read more »

tags: 

Noul Office pentru organizații nonguvernamentale – webinar realizat de ITSpark și TechSoup România

13 February 2013 - 12:37pm - TechSoup Romania
Noul Office webinar ITSpark TechSoup Romania .JPG

Update: Puteți urmări înregistrarea emisiunii cu tema Noul Office pentru organizații nonguvernamentale aici. 

Află ce e nou în Noul Office participând la seminarul online organizat de TechSoup România și ITSpark pentru organizațiile neguvernamentale. Webinarul va avea loc pe 21 februarie 2013, începând cu orele 16:30. Înscrie-te gratuit completând acest formular - http://www.123contactform.com/form-489316/TechTalk-Noul-Office-Pentru-ONGuri. Emisiunea va fi transmisă live pe http://www.justin.tv/itspark.

  Read more »

Noul Office, disponibil deja pentru organizații neguvernamentale în catalogul TechSoup România

29 January 2013 - 12:27pm - TechSoup Romania
launchblogofficelogo.png

Cea mai nouă versiune a Microsoft Office este deja disponibilă pentru organizațiile neguvernamentale din România prin programul de donații Microsoft al TechSoup România.

Organizațiile neguvernamentale din România pot alege versiunile de Office Standard sau Professional din catalogul online aflat pe www.techsoup.ro, iar devenind membre în comunitatea TechSoup pot învăța și cum să folosească noile aplicații cât mai eficient în activitatea lor cu ajutorul resurselor, webinarele și articolelor TechSoup. Read more »

Emite conţinut