Conexiuni Cluj-Napoca – Office 365 pentru ONG-uri

By: MadalinaOprisan
5 June 2014 - 10:06am

Conferința Conexiuni Cluj-Napoca – Office 365 pentru ONG-uri

Asociația TechSoup, Microsoft România și Federația SHARE Cluj-Napoca organizează pe 17 iunie 2014 conferința Conexiuni - Office 365 pentru ONG-uri. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, sala Europa, etaj 3.

Înscrierea la conferința Conexiuni Cluj-Napoca este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, în limita locurilor disponibile. Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe https://conexiuni-clujnapoca.eventbrite.com

Office 365, disponibil gratuit pentru ONG-uri

În 2015, Federația SHARE se pregătește să transforme orașul Cluj-Napoca în Capitala Europenă a Tineretului. 31 de organizații membre în Federația SHARE, peste 2000 de voluntari și peste 200 de parteneri organizaționali vor lucra împreună de oriunde, cu ajutorul Office 365 pe care organizația îl folosește deja, pentru a crea peste 1000 de proiecte și activități în Cluj-Napoca în 2015.

În cadrul conferinței Conexiuni Cluj-Napoca, Federația SHARE va împărtăși din experiența de lucru a organizației cu programul Office 365 și reprezentanți ai companiei Microsoft România vor prezenta programul pentru alte organizații neguvernamentale.

Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu - Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu - Business Strategy Manager Microsoft România și Elena Coman – Manager Programe, TechSoup România.

Persoană de contact

Detalii suplimentare despre acest eveniment puteți obține de la Mădălina Oprișan, coordonator comunicare online TechSoup România, telefonic la 0723 275 406 sau prin e-mail la madalina.oprisan@techsoup.ro