Confirmare inscriere webinar!

 

 

Va multumim pentru inscrierea dumneavoastra la trainingul nostru online. Daca organizatia dumneavoastra este deja membra in comunitatea TechSoup, veti primi o confirmare de participare pe e-mail.

Daca organizatia dumneavoastra nu este inca membra in comunitatea TechSoup, veti putea participa la webinar doar dupa finalizarea inscrierii organizatiei in comunitatea TechSoup. Va puteti inscrie gratuit organizatia in comunitatea noastra, urmand cativa pasi simpli:


adaugati organizatia pe care o reprezentati


- completati formularul de inregistrare al organizatiei si incarcati documentele organizatiei: Certificatul Fiscal, Statutul si Certificatul de Inregistrare in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor, necesare pentru verificarile de eligibilitate ale organizatiei dumneavoastra pentru accesul la produse software oferite prin TechSoup Romania. (Ne puteti trimite documentele organizatiei si pe e-mail la support@techsoup.ro) 

 

Acest training online face parte din Programul de resurse IT pentru ONG-uri TechSoup Romania. Acest program include acces la produse software profesionale, traininguri si resurse gratuite de invatare despre tehnologie pentru ONG-urile membre inregistrate in comunitatea TechSoup Romania.