ONG ONLINE: ȘCOALA DIGITALĂ PENTRU ONG-URI

Școala Digitală pentru ONG-uri este un program creat de Asociația Techsoup, prima școală digitală creată exclusiv pentru ca angajații și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training profesionist și la îndemână online în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor.

 

 

 

 

ONG Online este un program complementar Programelor TechSoup în România și Republica Moldova și este gratuit pentru organizațiile înregistrate în aceste programe.

Prin Școala Digitală pentru ONG-uri ne-am propus să creștem capacitatea organizațiilor nonprofit de a identifica, selecta și implementa soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată.

Am invitat cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.

Începând cu anul 2017, activitățile ONG Online sunt posibile prin finanțarea asigurată integral de Asociația Techsoup și prin contribuția voluntară a trainerilor.

ONG Online a strâns până acum 33 de webinarii și ateliere online și 6 publicații, accesate de peste 1900 de angajați și voluntari activi în sectorul nonprofit din România.

Toate resursele create de ONG Online sunt disponibile permanent pe www.ongonline.ro, putând fi accesate de angajații sau voluntarii unei organizații înregistrate în Programul TechSoup România sau Moldova. Regulamentul pentru accesarea resurselor de învățare este, de asemenea, disponibil în platforma ONG Online Școala Digitală pentru ONG-uri.

În 2020, cele mai recente publicații ONG Online au venit în sprijinul organizațiilor cu exemple de bune practici și instrumente digitale pentru a le ajuta să facă tranziția către webinarii și de evenimente online.


 

Accesează Ghidul


Accesează Ghidul

 

 

#ONGOnline #TehnologiePentruONG