Soluții de securitate cibernetică pentru organizații nonprofit disponibile prin TechSoup

 

Soluțiile de securitate cibernetică pentru organizații nonprofit disponibile prin Programul TechSoup 

 

Sursa: TechSoup Cybersecurity Offers for Your Nonprofit

Acest text a fost inspirat de un articol al Charity Digital, partener TechSoup U.K.

 

Siguranța cibernetică rămâne îngrijorarea principală pentru multe organizații, în aceste vremuri schimbătoare. Mulți membrii ai comunității nonprofit se bazează pe TechSoup pentru produse de securitate și vrem să ne asigurăm că sunteți la curent cu unele dintre excelentele noastre soluții de securitate pentru organizațiile nonprofit, ca să vă păstrați echipamentele IT protejate de viruși, malware și alte amenințări din online. 

 

NortonLifeLock pentru organizații nonprofit

 

Norton Security Deluxe protejează computerele, tabletele și smartphone-urile împotriva celor mai noi amenințări din mediul online și include, de asemenea, o serie de sisteme de ajustare. Protejează datele organizației de viruși, spyware, malware și alte amenințări care includ managementul de parole.

 

Programul de donații Bitdefender

Bitdefender este un lider global în domeniul securității cibernetice și oferă protecție pentru business-uri de toate mărimile și include Bitdefender GravityZone Business Security, conceput pentru business-urile mici. GravityZone oferă un sistem cu consolă unică pentru acoperire universală într-un singur produs așa încât este ușor pentru organizațiile nonprofit să primească protecția de care au nevoie fără un sistem complicat de administrare.

 

Bitdefender GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone Business Security protejează rețelele de laptopuri, desktopuri, servere și mașinării virtuale. Rămâneți în siguranță și feriți-vă de viruși, viermi cibernetici, cai Trojan cibernetici, spyware, adware, rootkits și alte amenințări. Protecția rețelei este gestionată prin intermediul unei console centrale care oferă vizibilitate completă asupra stării generale de securitate a organizației. Această soluție poate fi găzduită în cloud-ul de securitate Bitdefender (recomandat pentru toți utilizatorii) sau poate fi gestionată local, pe un server local (pentru utilizatori avansați). Consola gestionată în cloud este de preferat pentru că este ușor de setat, nu sunt necesare cunoștințe avansate de IT, permite stabilirea de end point-uri (puncte finale) locale sau la distanță și este potrivită pentru organizațiile care nu au o infrastructură locală de servere.

 

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security este un software de securitate care protejează computerele de viruși, spam și alte pericole din mediul online. Printre beneficiile sale se numără protecția împotriva virușilor, viermilor cibernetici, a cailor Trojan cibernetici, botnets, rootkits, ransomware și spam. Această soluție reduce costurile de administrare a sistemului și previne conexiunile nedorite către computere și alte dispozitive, astfel că intrușii nu pot sustrage date, nu pot instala sau lansa programe sau nu pot face alte schimbări periculoase asupra computerelor organizației. Capabilitățile Bitdefender Internet Security constau în managementul de la distanță, un firewall, protecție anti-pishing, protecție bazată pe comportamentul de utilizare și mod de recuperare.

 

Bitdefender Antivirus for Mac

Bitdefender Antivirus for Mac este un software de securitate care protejează dispozitivele Mac de viruși și alte amenințări din mediul online. Poate fi folosit pentru protecția împotriva virușilor, viermilor cibernetici, cailor Trojan cibernetici, botnets, rootkits, adware, ransomware și spyware, dar și pentru a reduce costurile de administrare ale sistemului.

 

Bitdefender Mobile Security for Android

Bitdefender Mobile Security for Android este un software de securitate care protejează smartphone-urile și tabletele Android de viruși și intruziuni de securitate a datelor.

 

TeamViewer pentru organizațiile nonprofit

TeamViewer este un instrument extrem de util pentru organizațiile nonprofit atunci când vine vorba de organizarea unui sistem de muncă la distanță, lucru care este relevant în mod special, dacă ținem cont de faptul că multe organizații nonprofit au fost forțate să lucreze la distanță de la începutul pandemiei COVID-19. TeamViewer ajută la maximizarea productivității în cadrul ecosistemelor de muncă la distanță pentru că permite conectarea, administrarea, monitorizarea și controlul de la distanță a tuturor dispozitivelor și senzorilor pentru organizații de toate mărimile.

TeamViewer Remote Management este un serviciu cloud care oferă unelte de administrare IT de la distanță. Serviciile disponibile includ monitorizarea dispozitivelor, managementul resurselor, anti-malware și backup. Software-ul generează rapoarte detaliate pentru toate dispozitivele IT ale organizației și oferă, în plus, protecție împotriva amenințărilor cibernetice și rutine sigure de backup de la distanță. Acesta este un software esențial pentru pregătirea în fața unei situații de dezastru.