Despre Programul TechSoup în România

Programul TechSoup este o inițiativă globală a unei organizații nonprofit prin care se facilitează accesul exclusiv al organizațiilor neguvernamentale din toată lumea, la tehnologie și inovațiile digitale moderne, precum și la training pentru utilizarea acestora într-un mod cât mai benefic.   

Programul este implementat în toate țările de către TechSoup Global Network, www.techsoup.global, o rețea globală care cuprinde 70 de organizații nonprofit, cu misiunea de a crește exponențial capacitatea societății civile de a contribui la construirea unei lumi mai bune și mai drepte. 

În România, programul este derulat în parteneriat de către Asociația Techsoup, organizație locală independentă și nonprofit, membră în TechSoup Global Network, și TechSoup, organizație din Statele Unite ale Americii.

Peste 3500 de organizații neguvernamentale din România sunt înregistrate în program, iar în fiecare an transferăm către organizații nonprofit produse software și servicii în valoare de peste 1 milion de USD.

Este cel mai amplu program de creștere a capacității organizațiilor neguvernamentale din România, sprijinind misiunea de a face lumea mai echitabilă prin intermediul utilizării tehnologiei și inovațiilor recente în beneficiul comunității. 

 

 


 

 Asociatia Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și programele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro

#TehnologiePentruONG #TechsoupPentruEducație

 

  

TechSoup

 

TechSoup dotează inovatori sociali cu soluțiile și abilitățile transformative de tehnologie de care au nevoie pentru a face lumea mai bună. Fie ca ai resurse de oferit sau cauți soluții, TechSoup facilitează acest schimb la nivel global. Un partener de încredere de peste 3 decenii, TechSoup creează atât platformele digitale cât și experiențele personale care ajută oamenii să construiască împreuna o lume mai echitabilă. Prin rețeaua de parteneri TechSoup Global Network, TechSoup sprijină societatea civilă globalp -  peste 1 milion de organizații nonprofit din toată lumea, în fiecare zi. Află mai multe despre rețeaua TechSoup Global Network: www.techsoup.global