Despre Programul TechSoup în România

Programul TechSoup este un program global nonprofit, creat de organizații nonprofit pentru organizații nonprofit, prin care mobilizăm tehnologie, training pentru tehnologie și inspirație în utilizarea tehnologiei exclusiv pentru organizațiile neguvernamentale din toată lumea.

Este implementat în toate țările lumii de TechSoup Global Network, www.techsoup.global, o rețea globală de 70 de organizații nonprofit cu misiunea să crească exponențial capacitatea societății civile globale de a face lumea mai bună și mai dreaptă.

 

În România, programul este derulat în parteneriat de către Asociația Techsoup, organizație locală independentă membră în TechSoup Global Network, și TechSoup, organizație din Statele Unite ale Americii.

Programul TechSoup România este cel mai mare program de creștere a capacității organizațiilor neguvernamentale din România, sprijinind misiunea organizațiilor nonprofit de a face lumea mai echitabilă cu tehnologie, training și inspirație în utilizarea tehnologiei. 

Peste 3000 de organizații neguvernamentale din România sunt înregistrate în program, iar în fiecare an transferăm către organizații nonprofit produse software și servicii în valoare de peste 1 milion de USD.


 

 Asociatia Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și programele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro

#TehnologiePentruONG #TechsoupPentruEducație

 

  

TechSoup

 

TechSoup dotează inovatori sociali cu soluțiile și abilitățile transformative de tehnologie de care au nevoie pentru a face lumea mai bună. Fie ca ai resurse de oferit sau cauți soluții, TechSoup facilitează acest schimb la nivel global. Un partener de încredere de peste 3 decenii, TechSoup creează atât platformele digitale cât și experiențele personale care ajută oamenii să construiască împreuna o lume mai echitabilă. Prin rețeaua de parteneri TechSoup Global Network, TechSoup sprijină societatea civilă globalp -  peste 1 milion de organizații nonprofit din toată lumea, în fiecare zi. Află mai multe despre rețeaua TechSoup Global Network: www.techsoup.global