Programul Asana Discount, disponibil prin TechSoup România, oferă organizațiilor nonprofit software de gestionare și organizare a muncii.

Puteți folosi Asana pentru a ajuta echipele organizației să-și coordoneze și administreze munca, dar și să colaboreze de oriunde din lume, utilizând Asana atât pe desktop cât și pe mobil.

Criteriile de eligibilitate și restricțiile programului de discount Asana

Organizațiile eligibile pot solicita prin Programul TechSoup România UN singur produs Asana pe an, pentru a primi acces la tariful redus pentru toți membrii echipei din organizație.

Consultați Criteriile de eligibilitate și restricțiile pentru a verifica eligibilitatea organizației dvs. de a participa în acest program.

Despre accesul la tarifele reduse

Atunci când numele unui produs include sintagma "Access to Discounted Rates / Acces la discount", oferta constă în accesul la prețuri cu reduceri speciale pentru ONG-uri pentru produse sau servicii. Astfel, după achitarea taxei de administrate pentru solicitarea de software a organizației dumneavoastră, veți plăti direct partenerului donator pentru produsul sau serviciul solicitat. Puteți găsi respectivele tarife reduse în descrierea fiecărui produs. Aceste tarife sunt disponibile doar organizațiilor non-profit eligibile în Programul TechSoup România.