Programul de Donații Autodesk oferă în România produse software de proiectare pentru organizațiile eligibile înregistrate în Programul TechSoup. Puteți folosi Autodesk pentru a proiecta clădiri, elemente de infrastructură, produse și conținut de divertisment și multe altele.

 

Eligibilitate

Vă rugăm să consultați Criteriile de eligibilitate și restricțiile Autodesk pentru a verifica dacă organizația dumneavoastră poate solicita produse de software în cadrul acestui program. Dacă organizația este eligibilă, poate accesa într-un an fiscal (30 iunie - 1 iulie), până la 10 abonamente anuale pentru produsele Autodesk disponibile prin Programul TechSoup.

Dacă organizația dumneavoastră nu întrunește criteriile de eligibilitate ale acestui program, puteți contacta Autodesk pe adresa de email technologyimpact@autodesk.com pentru informații despre ofertele sale pentru organizații nonprofit. 

 

Despre Autodesk

Autodesk ajută oamenii sa isi imagineze, sa deseneze si sa creeze o lume mai buna. Oricine poate folosi produse software Autodesk pentru a-si deschide creativitatea si a-si depasi limitele - de la profesionisti in design, ingineri si arhitecti, la artisti in mediul digital, studenti sau pasionati de design.

Autodesk crede in misiunea organizatiilor non-profit si de aceea le sprijina echipandu-le cu cele mai noi produse software pentru proiectare: www.autodesk.com