Programul de credite Amazon Web Services (AWS) oferă organizațiilor nonprofit înregistrate și eligibile în Programul TechSoup Romania credite promoționale AWS ("credite") pentru serviciile de cloud Amazon.

Puteți folosi aceste credite pentru a achita taxele de utilizare pentru serviciile de cloud AWS la cerere, precum și anumite taxe de asistență AWS. AWS este o platformă securizată de servicii cloud care oferă putere de calcul, spațiu de stocare a datelor, livrare de conținut și alte funcționalități, fără a li se solicita organizațiilor să investească în infrastructură fizică. Aceste credite nu sunt valabile pentru orice taxe sau tarife, pentru Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 înregistrare sau transfer de nume de domeniu, sau orice altă taxă în avans pentru orice serviciu.

Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Întrebări frecvente despre AWS pentru organizații nonprofit și aflați cum utilizează alte organizații nonprofit produsele și soluțiile cloud AWS.

Eligibilitate

Pentru a afla dacă organizația dumneavoastră poate accesa creditele AWS prin intermediul acestui Program, consultați Criteriile de eligibilitate și restricțiile AWS pentru organizații nonprofit.

Înregistrarea pentru nivelul gratuit AWS

Pe lângă Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații non-profit, AWS oferă gratuit AWS Free Tier pentru organizațiile nou înregistrate, timp de 12 luni de la data înscrierii organizației în eco-sistemul Amazon. AWS Free Tier este un serviciu separat de Programul de credite AWS. Acesta le permite clienților noi să folosească gratuit unele servicii AWS în anumite limite de utilizare.

AWS recomandă ca potențialii beneficiari ai creditelor disponibile prin TechSoup, să se înscrie în AWS Free Tier înainte de a solicita creditele prin TechSoup.

În cele mai multe cazuri, organizațiile vor folosi atât Programul de credite AWS, cât și AWS Free Tier. Această combinație poate ajuta organizațiile să utilizeze infrastructura cloud a AWS pentru a găzdui site-uri web și software de strângere de fonduri, pentru a stoca și analiza date și pentru a dezvolta noi sisteme, utilizând creditele obținute prin TechSoup pentru plată.

Despre Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații nonprofit

Amazon Web Services (AWS) înțelege faptul că organizațiile nonprofit au nevoie de tehnologie care să le ajute să își îndeplinească misiunea fără a pierde resurse prețioase și, de aceea, pune la dispoziția sectorului nonprofit din toată lumea, o tehnologie de infrastructură accesibilă și extrem de ajustabilă, pentru ca acestea să construiască website-uri, pentru a găzdui sisteme esențiale pentru gestionarea activitatilor curente și pentru angajați, dar și pentru a gestiona mobilizarea și atragerea de fonduri. AWS oferă astfel organizațiilor nonprofit din întreaga lume posibilitatea de a nu mai achita pentru puterea de calcul pe care o folosesc, astfel încât să-și poată concentra resursele pe activitatea lor atât de importantă.