Programul de Donații Cisco

Descoperă produsele

Programul de donatii Cisco Systems ofera un sortiment larg de produse hardware de retea, cu fir si fara fir, pentru organizatiile non-profit eligibile.

Prin acest Program, puteti solicita toate echipamentele si hardware-ul Cisco necesare pentru a crea o retea functionala (poate fi necesara doar o conexiune suplimentara).

Nu plasati solicitarile Cisco alaturi de alte solicitari non-Cisco

Retineti ca, daca organizatia dvs. solicita produse Cisco si non-Cisco, e necesar sa plasati o solicitare separata pentru produsele care nu fac parte din Programul de donatii Cisco.

Criterii de eligibilitate si restrictii

Daca este eligibila, organizatia dvs. poate solicita produse Cisco in cursul unui an fiscal (1 iulie - 30 iunie) a caror taxa totala de administrare nu depaseste 4.800 USD. Puteti plasa oricat de multe solicitari aveti nevoie intr-un an fiscal, atat timp cat suma totala a taxelor administrative pentru toate solicitarile dvs. nu depaseste valoarea maxima de 4.800 USD.

Atentie: Organizatiile afiliate organizatiilor nationale care au mai mult de 20 de locatii nu sunt eligibili pentru donatii Cisco. Acest lucru este valabil chiar daca afiliatul dvs. este considerat o entitate separata si nu este finantat de organizatia nationala. Exemple de organizatii nationale sunt YMCA (Young Men's Christian Association) sau Crucea Rosie Americana.

Consultati pagina de eligibilitate și restrictii pentru a afla daca organizatia dvs. este eligibila de a participa la acest program.

Livrarea si indeplinirea obligatiilor

Din cauza lipsei de materiale din industria semiconductoarelor, timpii de livrare sunt mai mari decat de obicei. Va puteti astepta ca solicitarea dumneavoastra sa fie indeplinita in termen de 26 de saptamani de la data aprobarii.

Acest interval de timp include procesarea solicitarii, fabricarea produsului, expedierea si livrarea lui.

Toate produsele din Programul de donatii pot suferi modificari sau intarzieri, fara notificare prealabila. Cisco isi rezerva dreptul de a inlocui produsele din comanda cu produse care au o functionalitate echivalenta pentru orice cerere primita.

Serviciul SMARTnet, asistenta si retur

Donatiile Cisco includ un contract SMARTnet de cinci ani pentru a ajuta organizatiile sa isi instaleze si sa isi intretina sistemele. Avantajele includ asistenta tehnica, inlocuirea sau repararea produselor deteriorate si actualizari de software.

Daca contractul dvs. SMARTnet expira, va incurajam cu tarie sa va reinnoiti acordul de suport si asistenta SMARTnet anual (din surse proprii) atat timp cat detineti echipamentul sau pana acesta nu va fi scos din uz si Cisco nu va mai acorda suport pentru el. Aflati cum sa va inregistrati si sa accesati aceste avantaje.

Pentru produsele care ajung deteriorate sau sunt inoperabile, utilizati garantia Cisco sau contractul dvs. SMARTnet.

Pentru livrarile incorecte de produse, trimiteti un e-mail catre support@techsoup.ro in termen de 60 de zile de la primirea articolelor, cu titlul „CERERE DE RETUR CISCO” si includeti urmatoarele informatii:

  • Numele organizatiei dvs.
  • Numarul solicitarii dvs. prin Programul TechSoup
  • Lista produselor pe care ati dori sa le returnati
  • Motivul de retur al produselor

Un reprezentant al Programului de donatii Cisco va examina solicitarea dvs. si va va contacta pentru a aranja returul.

Pentru alte aspecte legate de produs, Cisco nu accepta, de regula, retururi. Cu toate acestea, daca aveti circumstante speciale pe care ati dori sa le examinam, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu detaliile enumerate mai sus.

Pentru a primi o rambursare pentru produsele solicitate prin Programul de donatii Cisco, articolele trebuie returnate in termen de 60 de zile de la finalizarea tuturor produselor pe care le continea solicitarea dvs.

Programul de recuperare și reciclare Cisco

Cisco este o companie ecologica. Produsele Cisco donate care nu mai sunt utile sau care au iesit din uz pot fi returnate catre Cisco prin intermediul Programului Takeback și Recycle. Programul este deschis tuturor utilizatorilor de echipamente Cisco, precum si marcilor asociate si filialelor acestora.

Programul de granturi de produse Cisco

Programul de granturi de produse Cisco este o alta optiune pentru unele organizatii nonprofit de a primi produse de retea Cisco. Acest program ofera pachete individuale de retea non-standard drept donatii pentru selectii realizate de organizatii nonprofit. Pentru mai multe informatii, consultati Programul de granturi de produse Cisco.

Organizatiile eligibile pot primi donatii fie prin Programul de donatii Cisco de la TechSoup, fie prin Programul de granturi de produse Cisco, dar nu pot primi donatii de la ambele programe in acelasi an fiscal.

Servicii de consultanta

Daca nu aveti in echipa o persoana responsabila de componenta de retea sau IT, ar trebui sa luati in calcul contractarea unui consultant. Taxa administrativa pentru produsele Cisco nu include serviciul de instalare a echipamentului dvs. de retea.