Misiunea companiei DocuSign este de a simplifica modul în care funcționează lumea, ajutând pe oricine să trimită, să semneze și să aprobe documente oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv. DocuSign înțelege că oportunitatea de a crea un impact pozitiv în lume merge dincolo de misiunea afacerii sale. Angajații DocuSign sunt la fel de pasionați pentru îmbunătățirea comunităților din jurul lor așa cum sunt și pentru munca lor: pe acest fundament a fost construită compania și acesta este liantul care unește cultura și valorile sale.

DocuSign IMPACT cultivă voluntariatul angajaților săi și susține organizațiile non-profit prin reduceri de preț la produsele sale. DocuSign IMPACT încurajează voluntariatul angajaților, acordându-le trei zile plătite pe an, în care fiecare angajat poate să efectueze servicii de voluntariat la organizația non-profit preferată. Prin donațiile și reducerile la produsele sale, DocuSign va ajuta mai multe organizații caritabile să profite de pe urma tehnologiei de înaltă clasă, astfel încât mai multe dintre resursele lor să meargă spre realizarea unui impact pozitiv în lume.

Programul DocuSign Discounted, disponibil prin Programul TechSoup România, furnizează produse de software de gestionare a semnăturilor electronice simple și a tranzacțiilor organizațiilor neguvernamentale, non-profit și de caritate legal constituite și care funcționează în baza OG26/2000 privind asociațiile și fundațiile cu modificările și completările următoare.

Puteți folosi DocuSign pentru a semna, trimite și gestiona documente. DocuSign înlocuiește tipărirea, trimiterea prin fax sau prin email, scanarea și livrarea în avans a documentelor, prin acceptarea și semnarea documentelor organizației în mod digital.

 

NOTĂ: Produsele de software DocuSign, disponibile prin acest program, generează o semnătură electronică simplă. Vă rugăm ca înainte de a solicita acest produs, să verificați ce tip de semnătură electronică necesită documentele dumneavoastră: simplă sau extinsă. Pentru mai multe informații despre tipurile de semnătură electronică, vă rugăm consultați prevederile legislației românești și vizitați pagina Semnătura electronică în România.

 

Eligibilitate și restricții
Dacă este eligibilă, organizația poate primi cinci produse de Ediție Standard și cinci produse de Ediție Business Pro într-un an fiscal (1 iulie - 30 iunie a anului următor).
Consultați Criteriile de eligibilitate și restricțiile pentru a afla dacă organizația dumneavoastră este eligibilă să participe în acest program.
 
Despre accesul la prețuri reduse
Atunci când numele unui produs include "Acces la prețuri reduse," oferta constă în prețuri reduse pentru produse sau servicii. Astfel, după ce plasați solicitarea de software și plătiți taxa de administrare către TechSoup România, veți plăti costul cu discount pentru produs sau serviciu direct partenerului donator. Puteți găsi prețurile reduse în pagina fiecărui produs de software disponibil prin acest program. Aceste prețuri sunt disponibile doar organizațiilor non-profit înregistrate și eligibile în Programul TechSoup România.
 
Discount pentru organizații cu bugete de peste 1 milion USD
Dacă bugetul anual al organizației dumneavoastră depășește 1 milion USD, organizația NU este eligibilă să primească produse DocuSign prin acest program. Cu toate acestea, puteți să primiți o reducere de 30% la planurile anuale DocuSign. Intrați pe wesite-ul DocuSign pentru a vă înregistra.