GetResponse este o platformă de marketing all-in-one utilizată de peste 350.000 de clienți din 183 de țări. Compania operează în toată lumea și are birouri în Polonia, SUA, Canada, Malaezia și Rusia.

Prin intermediul instrumentelor de marketing pe care le-a dezvoltat, GetResponse facilitează creșterea activității organizațiilor care le folosesc și, în același timp, oferă o rentabilitate puternică a investiției pe care acestea o fac prin achiziția acestui instrument. Prin parteneriatul cu Programul TechSoup, GetResponse s-a angajat să își pună platforma și instrumentele sale la dispoziția organizațiilor neguvernamentale de toate dimensiunile.

Accesați GetResponse for Nonprofits, platforma de marketing online pentru organizația dumneavoastră nonprofit, prin Programul TechSoup România.

Platforma de marketing online GetResponse poate fi utilizată pentru a rula campanii de marketing prin email, automatizări de marketing, constructor de website-uri, pagini web și multe altele.

Criterii de eligibilitate și restricțiile GetResponse

O organizație eligibilă poate accesa 1 produs GetResponse cu discount odată la 2 ani fiscali. Un an fiscal presupune intervalul de timp dintre 1 Iulie și 30 Iunie a anului calendaristic următor.

Consultați Criteriile de eligibilitate și restricțiile GetResponse pentru a afla dacă organizația dumneavoastră este eligibilă și cum poate participa în acest program.

Cum se accesează produsele/serviciile cu discount disponibile prin TechSoup?

Atunci când numele unui produs include sintagma "Access to Discounted Rates" sau "Acces la prețuri cu discount" urmată de exprimarea unui discount printr-un procent, oferta constă în prețuri special reduse pentru produse sau servicii. Astfel, după ce plasați solicitarea și achitați taxa de administrare către TechSoup România, veți plăti costul cu discount pentru produsul sau serviciul respectiv direct partenerului. Valoarea discount-ului este publicată în pagina fiecărui produs sau serviciu de software pe www.techsoup.ro. Aceste reduceri pot fi accesate doar de organizațiile nonprofit înregistrate și eligibile în Programul TechSoup România.