Programul Microsoft Discount

Descoperă produsele

 

 

Programul Microsoft Discount disponibil în România prin Programul TechSoup asigură accesul organizațiilor neguvernamentale, nonprofit și de caritate la o mare varietate de produse de software.

Ce versiuni de software sunt disponibile?

Numele produselor de software din acest program nu include numărul versiunii de software. Cand veți primi un produs de software, veți putea alege să descărcați fie ultima versiune disponibilă, fie una anterioară. Puteți afla care este versiunea disponibilă a unui produs pe pagina Microsoft Current Versions. Suplimentar, veți putea descărca produsul în oricare dintre limbile în care este disponibil.

Condiții de eligibilitate și restricții

Vă rugăm să consultați pagina Criterii de eligibilitate și restricții pentru a verifica dacă organizația dumneavoastră este eligibilă să participe în acest program.

Când veți solicita produse de software cu discount prin acest program, vi se va solicita să vă înregistrați organizația în platforma Microsoft for Nonprofits. Ulterior, veți folosi portalul pentru a trimite către TechSoup România certificatul ce validează organizația dumneavoastră ca organizație eligibilă pentru Programul Microsoft Discount. Perioada de valabilitate a certificatului este de un an.

Organizațiile eligibile pot solicita produse Microsoft cu discount fără limită de cantitate per produs și e necesar ca o singură solicitare să conțină minim 5 produse care pot fi fie de același tip, fie produse combinate.