O organizație înregistrată în Programul TechSoup România poate accesa licențe de software prin Programul Microsoft Donation, dacă este eligibilă. Programul TechSoup va percepe o taxă de administrare pentru fiecare produs software accesat. Prin această taxă, TechSoup asigură administrarea programului de donații, precum și serviciile suplimentare pentru comunitatea de organizații neguvernamentale membre.

 

În ce versiuni sunt disponbile produsele de software Microsoft?

Produsele de software Microsoft, disponibile prin TechSoup, nu conțin numărul versiunii în denumirea lor. Produsele de software fără Software Assurance pot fi descărcate doar în versiunea curentă. Pentru a afla care este versiunea curentă a unui software vizitați pagina Versiunile curente ale produselor de software Microsoft. În plus, veți putea descărca licența de software în oricare dintre limbile în care este disponibilă.

Criterii de eligibilitate și restricții

Microsoft pune la dispoziția organizațiilor cantitatea maximă de produse de software, pe care acestea o pot solicita într-un ciclu de donație de 2 ani. Începând cu 5 Aprilie 2022, majoritatea produselor software din programul de donații vor putea fi accesate exclusiv de organizații neguvernamentale care pun la dispoziția beneficiarilor lor direcți și/sau a publicului larg computere diferite de cele ale angajaților.

Consultați pagina Criteriile de eligibilitate și restricțiile Microsoft pentru a verifica dacă organizația dumneavoastră este eligibilă să participe în acest program.

Licențiere

Produsele de software Microsoft obținute prin TechSoup România sunt produse cu licențiere perpetuă. Atunci când, solicitați un produs de software Microsoft, prin programele de donații sau de discount, disponibile prin Programul TechSoup România, solicitați o licență și nu produsul în sine.

Pentru a descărca și activa licența perpetuă, obținută fără Software Assurance, veți utiliza Microsoft 365 Admin Center. Pentru a activa licențele perpetue însoțite de Software Assurance, veți utiliza Volume Licensing Service Center (VLSC).

Aflați cum pot fi descărcate și administrate aceste produse de software.