Microsoft crede în puterea tehnologiei și, de aceea, sprijină organizațiile societății civile din toată lumea pentru ca fiecare să își atingă misiunea, prin tehnologie. Indiferent că organizația dumneavoastră se află în slujba unei mici comunități sau poate este o organizație non-guvernamentală globală care servește milioane de oameni, Microsoft le sprijină pe fiecare prin donații de software, training și alte resurse.

Organizația dumneavoastră poate accesa donații de produse de software Microsoft precum Windows, Office și alte nenumărate resurse de tehnologie disponibile prin TechSoup România. TechSoup România va percepe o taxă de administrare pentru fiecare produs solicitat. Prin această taxă susținem costurile de administrare ale Programului și asigurăm extinderea serviciilor oferite pentru organizații similare cu a dumneavoastră.

În ce versiuni sunt disponbile produsele de software Microsoft?

Produsele de software Microsoft, disponibile prin Programul TechSoup, nu conțin numărul versiunii în denumirea lor. Atunci când organizația dumneavoastră a obținut un software Microsoft prin TechSoup, dumneavoastră puteți alege versiunea pe care o veți descărca și activa: fie versiunea curentă, fie versiunea precedentă de software. Pentru a afla versiunea cea mai recentă a unui software, vizitațipagina Versiuni curente de software Microsoft. În plus, veți putea descărca și instala produsul de software în oricare dintre limbile disponibile.

Criterii de eligibilitate și restricții

Microsoft pune la dispoziția organizațiilor nonprofit cantitatea maximă de produse pe care acestea o pot solicita. După data de 4 Aprilie 2022, Programul de Donații Microsoft disponibil prin TechSoup se va închide. După această dată, organizațiile vor putea să solicite în continuare produse de software Microsoft și servicii de cloud, însă la prețuri cu discount.

Consultați pagina Criteriile de eligibilitate și restricțiile Microsoft pentru a verifica dacă organizația dumneavoastră este eligibilă să participe în acest Program.

Licențiere

Produsele de software Microsoft obținute prin TechSoup România sunt produse cu licențiere perpetuă. Atunci când, solicitați un produs de software Microsoft, prin programele de donații sau de discount, disponibile prin Programul TechSoup România, solicitați o licență și nu produsul în sine.

Pentru a descărca și activa licența perpetuă, obținută fără Software Assurance, veți utiliza Microsoft 365 Admin Center. Pentru a activa licențele perpetue însoțite de Software Assurance, veți utiliza Volume Licensing Server Center (VLSC).

Aflați cum pot fi descărcate și administrate aceste produse de software.