Slack for Nonprofits

 

Slack este o platformă de comunicare prin mesaje instant organizate în canale. Slack ne ajută să lucrăm împreună mai eficient: comunicăm în scris și prin apeluri audio-video nelimitate, integrăm serviciile și instrumentele de software pe care le utilizăm în aceeași interfață, astfel încât să găsim informațiile necesare muncii noastre – și toate acestea într-un mediu sigur, profesionist.

Echipele din organizațiile nonprofit pot utiliza Slack, pentru a colabora mai ușor și mai eficient partajând mesaje, instrumente și fișiere în canale dedicate. Ne putem imagina și organiza canalele Slack (channels) în funcție de echipe, proiecte sau orice altceva poate fi relevant pentru organizația noastră. Un canal Slack, de exemplu, poate servi Echipei de ecologizare a Someșului, un alt canal poate fi atribuit Voluntarilor sau Proiectului Donații de Crăciun.

Prin Slack for Nonprofits, organizațiile eligibile înregistrate în Programul TechSoup România pot aplica pentru a accesa planurile Slack, gratuite sau cu discount: Planul Pro sau Business+.

  • Pentru spațiile de lucru - Workspaces, adică pentru echipele cu până la 250 de membri, o organizație poate aplica pentru planul gratuit Pro (Pro Plan) sau pentru un discount de 85% din prețul de piață pentru a accesa Planul Business+ (Business+ Plan).
  • Echipele de peste 250 de membri pot aplica pentru Planul Business+ care le oferă accesul la serviciile Slack cu un discount de 85% din prețul standard, sau pot folosi, de asemenea, Planul Pro.

 

Aplică pentru Slack for Nonprofits

 

Acest serviciu este disponibil pentru comunitatea organizațiilor nonprofit înregistrate în TechSoup, direct din platforma Slack, și este facilitat de Serviciile de Validare TechSoup. Descoperiți mai multe informații despre colaborarea dintre TechSoup și companiile IT care aduce la îndemâna organizațiilor nonprofit tehnologie și servicii de tehnologie precum Slack.