Organizațiile nonprofit înregistrate în Programul TechSoup România și eligibile pentru TeamViewer pot obține soluții cloud-based de acces, de colaborare și de asistență tehnică de la distanță prin Programul TeamViewer for Nonprofits.

Prin produsele TeamViewer, organizația dumneavoastră își va putea accesa computerele de la distanță, din afara sediului, va putea organiza și găzdui întâlniri online sau va putea efectua operațiuni de asistență IT de la distanță.

Criterii de eligibilitate și restricții pentru TeamViewer

TeamViewer oferă organizațiilor nonprofit înregistrare în Programul TechSoup România, în funcție de bugetul lor operational anual, atât produse cu discount de 100% (donated), cât și produse și soluții cu discount.

Consultați pagina Criteriile de eligibilitate si restricțiile Team Viewer pentru a verifica eligibilitatea organizației dumneavoastră pentru ofertele TeamViewer.

Despre accesul la prețuri cu discount

Atunci când numele unui produs include "Access to Discounted Rates" ("Acces la prețuri cu discount"), oferta constă în prețuri special reduse pentru produse sau servicii. Astfel, după ce plasați solicitarea și achitați taxa de administrare către TechSoup România, veți plăti costul cu discount pentru produs sau serviciu direct partenerului. Puteți găsi valoarea discount-ului în pagina fiecărui produs de software disponibil prin acest program. Aceste prețuri sunt disponibile doar organizațiilor nonprofit înregistrate și eligibile în Programul TechSoup România.