Bitdefender

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aproximativ 500 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.


În decursul ultimilor ani, Bitdefender a primit două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul românesc pe locul I în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate. De asemenea, tehnologiile antivirus Bitdefender s-au clasat pe primul loc în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informații despre gama de soluții antivirus Bitdefender sunt disponibile pe pagina companiei. 

Programul de donații Bitdefender oferă acces la programe antivirus și de securitate organizațiilor neguvernamentale din România legal constituite și înregistrate în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor. 

Organizațiile pot utiliza programele Bitdefender pentru a-și îmbunătăți securitatea computerelor care utilizează sisteme de operare Windows sau Mac, precum și a serverelor Windows.

După înscrierea în Programul TechSoup România și analiza documentelor organizației, organizațiile vor fi informate cu privire la eligibilitatea lor pentru fiecare companie parteneră și donatoare. Produsele vor putea fi solicitate în funcție de disponibilitatea în catalogul de produse software pentru ONG TechSoup România.


Pentru informații detaliate despre Programul TechSoup România vă rugăm să accesați pagina de Intrebări frecvente.

 

Restricții la accesarea produselor Bitdefender de către organizații neguvernamentale eligibile:

 • Produsele disponibile prin intermediul Programului de donații Bitdefender pot fi solicitate doar către organizații neguvernamentale eligibile, nu și către persoane fizice sau alte entități juridice.
 • În decursul unui an fiscal (1 iulie anul curent – 30 iunie anul viitor), organizațiile pot solicita până la 50 de licențe de utilizator Bitdefender.
 • Programul Bitdefender este disponibil organizațiilor neguvernamentale eligibile care au un buget de până la 1.4 milioane USD.
 • Programul Bitdefender este disponibil pentru organizațiile neguvernamentale care îndeplinesc criteriile de eligibilitate ale TechSoup România, fiind legal constituite și înregistrate în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, care dețin un Statut și un Certificat Fiscal.
 • Produsele Bitdefender nu pot fi transferate sau revândute. 
 • Produsele Bitdefender nu pot fi schimbate sau returnate. TechSoup Romania consideră produsul instalat și în utilizare imediat ce a fost aprobată solicitarea organizației.
 • Organizațiile neguvernamentale fără misiune seculară nu pot beneficia de acest program. Prin organizație religioasă cu misiune seculară îelegem o organizație separată de Biserică, care oferă serviciile sale către beneficiari indiferent de credințele acestora și nu promovează o anumită religie. 
 • Organizațiile care promovează, sprijină sau practică discriminarea bazată pe vârstă, etnie, gen, naționalitate, dizabilitate, rasă, mărime, religie, orientare sexuală sau context socio-economic nu sunt eligibile  participe la acest program. Organizațiile trebuie  poată demonstra prin documente oficiale (Statut) că nu au acest comportament. 
 • Livrarea produselor Bitdefender se realizează doar în format electronic. După ce a fost procesată solicitarea organizației, veți primi în decurs de 3-5 zile lucrătoare un email, pe adresa cu care ați înregistrat organizația în comunitatea TechSoup România, cu informații despre modalitatea de descărcare, instalare și licențiere a produselor.
 •  

  Important: Este necesar  salvați sau tipăriți și să păstrați emailul de licențiere pe care îl va primi organizația neguvernamentală care a accesat produse Bitdefender. Acesta constituie dovada legală a licenței și licențierii produsului.