Symantec Desktop

Produsele Symantec vor fi distribuite prin intermediul TechSoup Romania doar catre organizatii neguvernamentale, nu si catre persoane individuale sau alte entitati juridice.

·       Până la 20 de licențe pentru fiecare Norton Security și Norton Utilities poate fi solicitat în termen de un an fiscal (1 Iulie - 30 Iunie).

·       Doar organizatiile care au un buget anual de pana la 10 milioane dolari pot primi produse Symantec prin intermediul acestui program.

·       Produsele Symantec sunt disponibile doar pentru organizatiile care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de TechSoup Romania.

·       Produsele nu sunt disponibile pentru anumite organizatii academice sau studentesti, organizatii de angajati sau care au la baza afilierea de membri, anumite cluburi recreationale sau sociale, cercetasi, organizatii care sprijina partide politice sau candidati, grupuri de advocacy sau organizatii cu misiune religioasă.

·       Organizatiile care sprijina, incurajeaza sau practica discriminarea pe baza de gen, etnie, gen, nationalitate, dizabilitati, rasa, religie, orientare sexuala sau provenienta socio-economica nu sunt eligibile pentru a participa la acest program. Organizatiile trebuie sa poata demonstra prin documente oficiale (Statut) ca nu au acest comportament. 

·       Produsele Symantec nu pot fi transferate sau vandute.

·       Livrarea produselor Symantec se realizeaza doar in format electronic. Dupa ce a fost procesata comanda organizatiei, veti primi in decurs de 3-5 zile lucratoare un email cu informatiile despre modalitatea de descarcare si licentiere.