Microsoft Open Charity

Despre accesul in Programul Microsoft Discount

Bine ati venit in Programul Microsoft Discount!

Programul faciliteaza achizitia licentelor pentru produse de software Microsoft, cu un discount considerabil (Open Charity pricing) de catre organizatiile neguvernamentale. Pentru a putea achizitiona produse Microsoft cu preturile speciale Open Charity, o organizatie neguvernamentala inregistrata si validata in Programul TechSoup, trebuie sa posede un certificat Microsoft valid (Microsoft Reseller Certificate). Catalogul produselor Microsoft la preturi Open Charity poate fi consultat aici.

I.               Inregistrarea in Programul TechSoup Romania

Pentru a confirma statutul de organizatie neguvernamentala, organizatia dumneavoastra trebuie sa fie membru eligibil al Programului TechSoup Romania, partenerul local al Microsoft, ce opereaza Programul Microsoft Discount in Romania. Activitatea organizatiei dumneavoastra trebuie sa fie de asemenea recunoscuta ca fiind eligibila pentru Microsoft. Mai multe informatii despre criteriile si tipurile de eligibilitate gasiti aici.

Nu sunteti inca membru in Programul TechSoup Romania? Inregistrati-va acum!

Informatii despre Programul TechSoup Romania gasiti aici.

II.              Inregistrarea in Microsoft Nonprofit Portal

Pentru a putea primi reducerile oferite de Microsoft este necesar sa inregistrati organizatia dumneavoastra in Microsoft Nonprofit Portal. Ulterior veti utiliza portalul Microsoft pentru a trimite Programului TechSoup Romania certificatul ce valideaza eligibilitatea organizatiei dumneavoastra pentru discountul Microsoft.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca solicitarea de software a organizatiei dumneavoastra nu va fi procesata pana cand Asociatia Techsoup Romania nu primeste acest certificat.  Acest certificat este valabil un an.

 

Certificatul nu este necesar, daca organizatia dumneavoastra acceseaza doar produse de software oferite de Microsoft ca donatie prin Programul TechSoup.

Organizatia dumneavoastra este deja inregistrata in portalul Microsoft Nonprofit? Puteti merge direct la Pasul 2 de mai jos.

III.            Instructiuni complete

Pasul 1: Inregistrati organizatia in Microsoft Nonprofit Portal

1.      Intrati pe Microsoft nonprofit portal si selectati Get started. (Daca navigati de pe un smartphone, optiunea Get started se gaseste in meniul mobilului.)

2.      Urmati instructiunile pentru inregistrare.

In 20 zile lucratoare veti primi, pe adresa de email a organizatiei, un email cu informatii despre eligibilitatea organizatiei dumneavoastra.

Pasul 2: Trimiteti Certificatul de Eligibilitate catre Asociatia TechSoup Romania

1.      Odata ce eligibilitatea organizatiei dumneavoastra este confirmata, trebuie sa va intoarceti in Microsoft nonprofit portal si sa selectati Login/Autentificare (nu Sign In) din meniul de sus al paginii. Este posibil sa vi se solicitate Codul de Validare/Validation Token.

2.      Dupa ce va autentificati, veti putea consulta Lista ofertelor Microsoft pentru organizatii neguvernamentale. Selectati On-premises software licenses pentru informatii suplimentare. 

3.   In categoria Software Discounts, selectati More si apoi Continue.

4.      Va rugam introduceti urmatoarele informatii si adresa organizatiei dumneavoastra de email si apoi selectati Send to partner.

·   Numele partener: TechSoup 

·   Email partener: TSR_Discounts@techsoup.org

Confirmarea apare intr-o pagina noua.

 

Ar putea dura intre 5 si 10 zile lucratoare pana cand Asociatia Techsoup va procesa certificatul organizatiei dumneavoastra. Dupa aceasta etapa, veti primi din partea Asociatiei Techsoup Romania un email cu instructiunile ce va sunt de folos pentru obtinerea ofertelor solicitate.

Aveti nelamuriri?  

Review FAQ

Ne puteti contacta pe adresa de email: support@techsoup.ro