Întrebări frecvente despre actualizarea contului organizației din TechSoup

Contul de TechSoup al organizației mele a expirat. Ce s-a întâmplat?

Dacă primești acest mesaj atunci când te autentifici în contul tău pe techsoup.ro pentru a solicita produse de software sau pentru a genera un nou cod de validare (token), înseamnă că contul organizației tale nu a fost actualizat de mult timp. Un cont expirat NU înseamnă că organizația a pierdut statutul de membră în TechSoup, ci doar că este necesar să actualizăm informațiile și documentele sale. Acest proces se întâmplă conform criteriilor generale de eligibilitate și acces în TechSoup.

Ce trebuie să fac?

Folosind adresa de email instituțională declarată în TechSoup a organizației tale, te rugăm să trimiți pe adresa noastră support@techsoup.ro următoarele documente și informații:

  • Certificatul de Înregistrare fiscală;
  • ultima versiune a Statutului, în formă autentică, adică fie semnat de fondatori, fie atestat de un avocat; Notă - Recomandăm să anonimizați datele cu caracter personal despre membrii fondatori ai organizației, care se regăsesc în Statut. 
  • Certificatul de Înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor eliberat de Judecătorie;
  • noua adresa de email de contact a organizației, doar în cazul în care dorești schimbarea celei înregistrate în prezent;  
  • numărul de telefon;
  • contul bancar în format IBAN;
  • numele utilizatorului individual autorizat să opereze în contul TechSoup și adresa sa de email, adică adresa de email pe care utilizatorul o foloseșe pentru a opera Programul, dacă este diferită de adresa de email de contact a organizației;  
  • adresa paginii de internet a organizației tale.

IMPORTANT: Dacă alegi să încarci documentele organizației tale în contul său de pe techsoup.ro, te rugăm să ne dai de veste via email, pe support@techsoup.ro, trimițându-ne și restul informațiilor necesare actualizării: confirmarea adresei de email instituționale, confirmarea contului bancar curent al organizației, confirmarea numărului de telefon pentru contact, informații despre adresa web și/sau pagina de Facebook a organizației. Doar în baza tuturor documentelor și informațiilor menționate anterior, echipa noastră poate demara procesul de actualizare și revalidare a contului organizației în TechSoup.

Când voi putea utiliza din nou contul organizației?

Echipa Programului TechSoup va verifica informațiile și documentele pe care le-ai trimis anterior și va decide asupra revalidării contului organizației pe www.techsoup.ro. Procesul de actualizare a contului organizației tale în TechSoup poate dura 5 zile lucrătoare. Te rugăm să verifici actualizarea contului organizației din contul tău de utilizator de pe www.techsoup.ro. După finalizarea procesului de actualizare și revalidare, vei putea solicita din nou produse de software și genera noi coduri de validare.

Dacă ai întrebări despre procesul de actualizare a contului organizației în Programul TechSoup, te rugăm să ne scrii la support@techsoup.ro. Îți mulțumim!