Traininguri si resurse gratuite de învățare pentru ONG-uri

 

Actualizarea taxelor de administrare pentru solicitările de software și serviciile cu discount disponibile prin Programul TechSoup

 

Începând cu luna noiembrie, vei observa o creștere a valorii taxelor de administrare a solicitărilor pentru o selecție de produse de software și servicii cu discount disponibile prin Programul TechSoup România. Analizăm și ajustăm periodic taxele de administrare pentru a reflecta valoarea de piață a produselor precum și costurile de gestiune ale programului.

Pentru că și noi, Asociația Techsoup, suntem o organizație nonprofit, oferim produse și servicii de tehnologie în schimbul unei taxe de administrare (aceeași la nivel global) ce ne ajută să ajungem la cât mai multe organizații non-profit și să le oferim cât mai multe resurse de tehnologie. Ne străduim permanent ca ofertele disponibile prin Programul TechSoup să rămână în continuare la cel mai mic cost posibil și la o fracțiune din valoarea lor de piață.

În cele mai multe cazuri, creșterea taxei de administrare nu va fi cu mai mult de câțiva euro per solicitare de produs de software sau serviciu cu discount. De exemplu, o licență Microsoft Office Standard va fi acum disponibilă cu o taxă de administrare de 37 Euro, o creștere de 10 Euro.

Toate produsele din ofertele următorilor parteneri ai Programului TechSoup vor fi afectate de aceste modificări:

Înțelegem că organizațiile non-profit lucrează cu bugetele limitate. Scopul nostru este să ne asigurăm că taxele noastre de administrare rămân accesibile și că valoarea pe care o primesc organizațiile în schimbul acestor taxe crește continuu.

De ce o taxă de administrare?

Taxa de administrare ajută Asociația Techsoup și TechSoup Global Network să administreze programul, să îl extindă către cât mai multe organizații din România și să creeze programe gratuite de învățare despre tehnologie pentru organizațiile înscrise. Toate organizațiile din rețeaua TechSoup Global sunt organizații nonprofit. Acesta este modelul de sustenabilitate prin care reușim să păstrăm programul sustenabil la nivel global și în fiecare țară în parte.

Taxa de administrare pentru orice produs de software disponibil prin Program are aceeași valoare la nivel global și reprezintă până la 10% din valoarea de piață a produselor. Taxa de administrare apare în catalog în dreptul fiecărui produs și se achită o singură dată pentru fiecare produs/licență în parte.

Contribuția voastră ne ajută în acest fel, să continuăm să dezvoltăm programul în anii următori și să oferim servicii valoroase pentru organizații non-profit: resurse gratuite de învățare cu și despre tehnologie prin Școala Digitală pentru ONG - ONG Online, Centrul de ajutor și întrebări frecvente, Microsoft Digital Skills Center.

 

Asociația Techsoup și TechSoup Global Network se dedică organizațiilor non-profit de pretutindeni care lucrează pentru a face lumea un loc mai bun. Sperăm că aceste schimbări nu perturbă în niciun fel operațiunile IT ale organizațiilor din comunitatea TechSoup. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: support@techsoup.ro.