Cum înregistrez un ONG în Programul TechSoup România

2.000 de ONG-uri din România sunt deja parte din Programul TechSoup România, programul de resurse de tehnologie pentru organizații neguvernamentale care oferă acces la produse software și servicii cloud pentru organizația ta. 

Și organizația ta se poate înscrie și valida, gratuit, în doar câțiva pași.

 

 

 

 

Este simplu să înregistrezi și să validezi organizația ta în Programul Techsoup România:

 

Pasul 1: Îți faci cont de utilizator individual

Intră pe www.techsoup.ro/join/signup - vei primi imediat un email de confirmare a contului tău pe emailul furnizat pentru crearea acestui cont. Accesează linkul din emailul primit și activează astfel contul tău individual. Dacă emailul tău nu permite vizualizare de mesaje în format html, s-ar putea să nu poți accesa linkul - dă-ne un semn pe support@techsoup.ro si vom activa manual contul.

Păstrează la îndemănă numele de utilizator și parola - sunt cheia de intrare pentru a putea solicita produse software prin TechSoup sau a obține codul de validare TechSoup necesar pentru solicitarea de servicii cloud.

 

Pasul 2: Înregistrează ONG-ul pe care îl reprezinți 

Odată autentificat în contul tău activ de utilizator individual de pe www.techsoup.ro, accesează pagina Înregistrează-ți ONG.

Completează toate datele solicitate în formularul de înscriere al ONG-ului și încarcă copii scanate după Statutul autentificat, Certificatul de Înregistrare Fiscală și Certificatul de Înregistrare în Registrul Național ONG (Registrul Asociațiilor și Fundațiilor). Dacă nu ai solicitat deja de la Judecătorie Certificatul de Înregistrare în Registrul ONG, ne poți trimite documentul Încheiere de ședință emis de Judecătorie care dispune înscrierea organizației în Registrul Special.

Notă tehnică: dacă documentele organizației tale depășesc 5Mb, trimite-le la support@techsoup.ro după ce ai terminat de completat si trimis online formularul de înscriere al ONG-ului.

Echipa noastră validează fiecare organizație care se alătură Programului TechSoup Romania și stabilește eligibilitatea acesteia în conformitate cu criteriile companiilor noastre partenere și criteriile generale de eligibilitate ale Programului. Află aici mai multe despre criteriile de eligibilitate ale Programului TechSoup România: eligibilitate si restrictii 

Verifică emailul organizației tale furnizat în formular: vei primi imediat dupa completarea formularului 1 mesaj de confirmare a primirii informațiilor și, după finalizarea procesului de validare, 1 mesaj cu informații despre rezultatul procesului de validare și eligibilitatea organizației tale pentru produsele software de pe www.techsoup.ro sau alte servicii cloud oferite de parteneri TechSoup. Procesul de validare al organizației poate dura până la 20 zile lucrătoare.

 

Pasul 3: Solicită produse din catalog, participă la trainingurile noastre sau obține servicii cloud disponibile pentru ONG-uri

Alege produsele software necesare organizației tale, participă la cursurile noastre online și offline sau aplică pentru servicii cloud oferite de companii partenere pentru organizații nonprofit.

În catalogul de produse software www.techsoup.ro, organizațiile eligibile pot avea acces la peste 170 de produse profesionale software sau servicii cloud, de la Windows 10 la Office 365 Enterprise, Bitdefender Internet Security, Adobe, Tableau sau soluții de backup profesional de la Symantec.

Pentru fiecare produs solicitat vei contribui doar cu taxă de administrare cu o valoare cuprinsă între 4%-10% din valoarea de piață a produsului. Această taxă ajută echipa Asociației Techsoup România să administreze programul, să îl facă disponibil către cât mai multe organizații neguvernamentale din România și să creeze resurse gratuite de învățare cu ajutorul cărora ONG-urile să utilizeze tehnologia la maximum.

Acum, organizațiile eligibile inscrise în Programul TechSoup pot solicita cu ajutorul codului de validare TechSoup și soluții cloud direct companiilor partenere: Google pentru organizații nonprofit sau Microsoft Office 365 Nonprofit.

 

Ce beneficii are organizația ta odată ce este înscrisă și validată de Programul TechSoup România? 

  • Acces la produse software profesionale și licențe disponibile în catalogul www.techsoup.ro de bază în activitatea oricărui ONG ca: Windows 10, Microsoft Office 2016, Bitdefender Internet Security, Adobe Photoshop si Premiere Elements 14
  • Validare pentru a accesa servicii cloud precum Office 365 Nonprofit și alte produse cloud de la Microsoft și Google pentru organizații nonprofit care cuprinde Google AdGrants, Youtube Nonprofit și Google Apps
  • Cele mai noi produse pentru ONG-uri lansate de către companiile partenere: Microsoft, Bitdefender, Symantec, Google, Adobe, Tableau și Cisco
  • Upgrade gratuit la o serie de produse din catalogul online www.techsoup.ro prin programul de asigurare de software Microsoft
  • Trainiguri online și offline susținute de profesioniști IT și al mediului digital, programe dedicate exclusiv angajatilor si voluntarilor din ONG.

 

Important: 

Înregistrarea și validarea in Programul TechSoup România este gratuită și nu este condiționată de achiziționarea de produse software – un ONG membru poate să participe în comunitate doar la traininguri și cursuri online, gratuit, sau poate solicita validarea doar pentru a accesa servicii cloud.

Din motive de securitate si acces la codurile de validare ale organizatiei voastre, vă recomandăm ca procesul de înregistrare și validare în  Programul TechSoup România să fie realizat direct de către reprezentanții organizației, nu de terți în numele organizației. 

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează Programul TechSoup România, nu uita să parcurgi informațiile despre criteriile de eligibilitate și informațiile din centrul nostru de ajutor și întrebări frecvente.

 

Înscrie-ți acum organizația în Programul TechSoup România pe www.techsoup.ro sau scrie-ne pe support@techsoup.ro pentru orice detalii suplimentare.

 

Programul TechSoup România este deschis tuturor organizațiilor neguvernamentale înregistrate legal în România în Registrul Național ONG al Ministerului Justiției, care își desfășoară activitatea conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu completările și modificările ulterioare.
Programul TechSoup România este derulat în parteneriat de Asociația Techsoup Romania și TechSoup.

 

Asociația Techsoup România este o organizație nonprofit independentă fondată în 2010, înregistrată în Registrul Național ONG 11428/A/2010, CIF 27433723. Asociația Techsoup Romania este membră TechSoup Global Network. Află mai multe despre activitatea și echipa noastră pe www.asociatiatechsoup.ro

 

To comment, Log in or Sign up