Întrebări frecvente despre Programul TechSoup Romania

Am strâns în meniul extins al centrului de Ajutor și Întrebări frecvente informații care te pot ajuta să înțelegi mai bine Programul TechSoup România și cum poate ajuta organizația ta sa beneficieze de servicii si produse software:

 
Intrebari frecvente despre produse si servicii din catalogul Programului TechSoup Romania: 

 

 

 

Intrebări frecvente despre servicii de cloud pentru organizatia ta:

 

De asemenea, fiecare companie parteneră are informatii despre cum puteti solicita produse și care sunt restricțiile de comanda in secțiunile "Donor Program Details" sau in sectiunile despre "Eligibilitate si inregistrare" din meniul principal. 

 

Ce fac daca nu am gasit raspuns la intrebarea mea?

Asteptam mesajele voastre pe support@techsoup.ro unde incercam sa raspundem tuturor mesajelor in pana la 48 de ore de la primirea lor. Te rugam sa incluzi in mesajul tau si numele organizatiei nonprofit pe care o reprezinti si un numar de telefon de contact.
Inainte de a ne scrie, te rugam sa verifici si sectiunile de "Eligibilitate si inregistrare" care contin criteriile de eligibilitate ale fiecarui companii partenere si ale programului. Puteti verifica procedura de recuperare a parolei si a numelui de utilizator accesand sectiunea "Recuperare parola".