Microsoft Software Donation Program

Descoperă produsele

Schimbări importante de la 1 Aprilie 2018 în Programul de Donații de Software Microsoft

 Microsoft a actualizat oferta de produse precum și regulile de participare la acest Program. Prin această schimbare, Microsoft și TechSoup pot continua să asigure organizațiilor nonprofit, tehnologia de care acestea au nevoie pentru a-și îndeplini misiunea.

Ce s-a schimbat?

·     Anumite produse de software Microsoft on-premises nu mai sunt disponibile prin TechSoup ca produse donate. Totuși, aceste produse vor fi în curând disponibile prin TechSoup organizațiilor nonprofit eligibile, ca produse la preț redus.

·     Organizațiile eligibile nu mai sunt limitate în a solicita produse de software ca donații din maxim 10 grupuri de titlu de produs, într-un ciclu de donație de 2 ani. În schimb, organizațiile vor solicita pur și simplu până la 50 sau 25 de licențe din fiecare tip de produs disponibil ca donație și, respectiv, până la 5 licențe server ce nu folosesc licența de bază, disponibile ca donație, într-un ciclu de donație de 2 ani.

Ce nu s-a schimbat?

·     Cele mai populare produse de software Microsoft on-premises sunt în continuare disponibile organizațiilor nonprofit eligibile ca donații. 

·     Cantitatea de produse alocată fiecărei organizații va fi resetată la fiecare 2 ani.

·     Toate regulile, restricțiile și criteriile de eligibilitate ale Programului rămân neschimbate.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina Microsoft Software Donation Program – Eligibility, Allotments, and Returns.

Programul de Donații Microsoft asigură prin TechSoup, accesul organizațiilor neguvernamentale precum și organizațiilor religioase din România,  la o varietate de produse de software.

Programul este una dintre cele mai populare resurse TechSoup. Puteți alege pentru organizația dumneavoastră din sute de produse de software Microsoft profesionale și de tip enterprise.

Ce versiuni de software Microsoft sunt disponibile?

Numele produselor de software din Programul Microsoft nu includ numărul versiunii. Când organizația dumneavoastră primește un produs de software, la descărcare puteți opta să instalați versiunea cea mai recentă sau o versiune anterioară a softului. Puteți afla care sunt versiunile curente, accesând pagina Versiunile Curente ale produselor de software Microsoft. În plus, puteți descărca produsul de software în orice limbă dintre cele disponibile.

Refunds and Returns

If you want to return or exchange any of the Microsoft donated products that you've received, please review the Microsoft refunds and returns policy.

How to Get Help

For help with your Microsoft donation request, contact TechSoup Customer Service.

To get help with installation or use of your Microsoft products, go to Microsoft's online product support.