Programul de donații Adobe - criterii de eligibilitate și restricții

Din octombrie 2012, Adobe Systems Inc. ofera produse software pentru organizatiile neguvernamentale eligibile din Romania prin Programul TechSoup România.

 

Donatiile de produse Adobe sunt oferite doar organizatiilor neguvernamentale din Romania care indeplinesc criteriile de eligibilitate ale Programului TechSoup România si ale companiei. Dupa inscrierea in Programul TechSoup Romania si analiza documentelor organizatiei, organizatiilor vor fi informate cu privire la eligibilitatea lor pentru fiecare companie partenera si donatoare.

Produsele vor putea fi comandate în funcție de disponibilitatea în catalogul de produse software pentru ONG TechSoup România.  

 

Restrictii la accesarea produselor Adobe de catre organizatii neguvernamentale eligibile:  

 

 • Produsele disponibile in programul Adobe pot fi accesate doar de catre organizatiile neguvernamentale eligibile, nu si de catre persoane individuale sau de alte entitati juridice. 

 • Organizatiile eligibile pot comanda 4 produse Adobe in fiecare an fiscal (1 iulie an curent - 30 iunie anul urmator). 

 • Doar organizatiile neguvernamentale care au buget anual mai mic de 10 milioane USD pot solicita produse Adobe prin intermediul acestui program. 

 • Programul de donatii Adobe este disponibil doar pentru organizatiile eligibile inregistrate in comunitatea TechSoup Romania.  

 • Organizatiile neguvernamentale cu misiune religioasa nu pot beneficia de acest program. Organizatiile religioase care au o misiune laica ar putea beneficia de acest program. Prin organizatie religioascu misiune laica intelegem o organizatie separata de Biserica, care ofera serviciile sale catre beneficiari indiferent de credintele acestora si nu promoveaza o anumita religie. 

 • Produsele Adobe disponibile in catalog nu pot fi utilizate de fratii sau organizatii similare, in cadrul programelor de reconditionare a calculatoarelor, de catre organizatii legislative sau politice si organizatii de advocacy. 

 • Organizatiile care primesc produse trebuie sa poata oferi informatii cu privire la modul in care vor utiliza sau au utilizat produsele Adobe. Informatiile vor fi folosite in cadrul studiilor de caz sau a testimonialelor cu privire la acest program. 

 • Organizatiile care promoveaza, sprijina sau practica discriminarea bazata pe varsta, etnie, gen, nationalitate, dizabilitate, rasa, marime, religie, orientare sexuala sau context socio-economic nu sunt eligibile sa participe la acest program. Organizatiile trebuie sa poata demonstra prin documente oficiale (Statut) ca nu au acest comportament. 

 • Produsele Adobe nu pot transferate sau revandute, inclusiv prin intermediul licitatiilor sau tombolelor, indiferent daca acestea sunt evenimente online sau offline.  

 • Produsele Adobe nu pot fi folosite pentru concursuri, tombole sau alte activitati de fundraising sau premiere individuala. 

 • Livrarea produselor Adobe se realizeaza doar in format electronic. Dupa procesarea comenzii de produse Adobe, veti primi in decurs de 3-5 zile lucratoare un email, pe adresa de email cu care atinregistrat organizatia in comunitatea TechSoup Romania, cu informatiile despre modalitatea de descarcare si instalare a produselor si licentierea lor.  

 

Important: Este necesar sa salvati sau tipariti si sa pastrati emailul de licentiere pe care il va primi organizatia neguvernamentala care a accesat produse Adobe. Acesta constituie dovada legala a licentei si licentierii produsului.  

 

Pentru alte informatii despre Programul de resurse IT pentru organizații neguvernamentale TechSoup Romania va rugam sa accesati pagina de Intrebari frecvente. 

To comment, Log in or Sign up