Symantec Endpoint Protection (Protection for 1 Endpoint)


Acest produs nu este disponibil momentan. Va rugam sa reveniti pentru a verifica daca produsul este din nou disponibil.

Description: 

 

Symantec Endpoint Protection 14.1 protejează laptopurile, desktopurile și serverele aflate în rețea împotriva virușilor, worms, troienilor, spyware, adware, rootkits și alte amenințări necunoscute. Produsul constă într-un client de software care rulează pe terminale și software de management care rulează pe server. Acest produs este potrivit pentru organizații cu/peste 100 de terminale.

Această donație include un abonament de un an de zile pentru utilizarea produsului, update-uri și noi opțiuni.

Beneficii pentru organizații

Dacă aveți deja experiență în administrarea de rețele, puteți utiliza Symantec Endpoint Protection pentru a realiza managementul la nivel central pentru toate terminalele conectate în rețea din cadrul organizației.

Principalele caracteristici

Symantec Endpoint Protection combină diferite tehnologii Symantec, care pot fi administrate printr-o singură consolă:

  • Protecție multi-layer: Endpoint Protection analizează atributele, comportamentul și reputația potențialelor fișiere malware. Acesta oferă, de asemenea, un sistem de protecție firewall și previne intruziunile și exploatările.
  • Inteligența artificială și învățarea în mașină: Produsul dezvoltă învățarea mașinilor atât pe punctul final cât și în nor și adaugă mecanismele de inteligență artificială în nor. Symantec colectează informații despre amenințări de la peste 175 de milioane de puncte și 57 de milioane de senzori de atac.
  • Controlul dispozitivului: Blocul Endpoint Protection blochează sau permite accesul de la dispozitive, cum ar fi conexiunile prin USB, infraroșu, FireWire, SCSI, porturi seriale și porturi paralele.
  • Controlul aplicațiilor: această funcție blochează sau permite aplicațiilor care încearcă să acceseze resursele sistemului.
  • Confidențialitate: Administratorii pot ajusta nivelul de detectare și blocare pentru a optimiza protecția și pentru a obține vizibilitate îmbunătățită în fișierele suspecte. Ei pot face acest lucru printr-o consolă cloud care se integrează cu managerul SEP local.
  • Amprentă redusă: capacitățile de căutare Cloud reduc utilizarea de lățime de bandă și dimensiunea fișierelor de definiție cu 70% față de generația anterioară

Află mai multe despre Symantec Endpoint Protection 14.1.

Suport, Reînnoire și Upgrade

Acest produs include suport standard, iar abonamentul poate fi reinnoit anual de catre organizatia dumneavoastra, printr-o solicitare adresata Programului TechSoup Romania, inainte ca acesta sa expire.

Alegeți cu atenție

Taxa de administrare pentru acest produs nu poate fi returnată, iar produsul nu poate fi schimbat.

Obținerea produsului

Veti primi 3 emailuri. Dupa ce TechSoup aproba solicitarea dumneavoastra de donatie, veti primi prin email informatiile necesare pentru a obtine produsul solicitat.

In scurt timp, Symantec va trimite 2 emailuri. Unul dintre acestea, include numarul serial ce va este necesar pentru a descarca si instala produsul dumneavoastra. 

Cerințe de sistem

See Symantec Endpoint Protection system requirements.