Symantec Mail Security 7.0 pentru Microsoft Exchange, 1 Utilizator

prod-symantec-logo_Big.jpg
SKU: G-45519
Taxă de administrare: €5.00

Acest produs nu este disponibil momentan. Va rugam sa reveniti pentru a verifica daca produsul este din nou disponibil.

Description: 

 

Symantec Mail Security pentru Microsoft Exchange combină tehnologia de protecție antivirus și anti-spam cu filtrarea flexibilă a conținutului. Poate fi utilizat cu Exchange Server 2007, 2010, 2013, sau 2016.

Acest produs include un abonament de un 1 an de utilizare, update-uri și noi opțiuni de produse. Acesta NU include și Microsoft Exchange.

Beneficii pentru organizații

Puteți utiliza produsul pentru:

 • Protecția organizația împotriva amenințărilor de securitate și malware care pot fi transmise prin e-mail;
 • Filtrare mai bună și protecție împotriva spamului și a mesajelor dăunătoare.

Principalele caracteristici

 • Tehnologia antivirus:
  • Scanează atât mesajele transmise, cât și pe cele primite, inclusiv documentele atașate, înainte ca orice altă aplicație să fie rulată.
  • Detectează viruși, worms, trojans, spyware, phishing și respinge atacurile și posibilele influențe ale acestora în conformitate cu cerințele setate de administrator.
  • Permite administratorilor să dezvolte o listă cu contacte de încredere.
  • Updatează în mod automat definițiile virușilor.
 • Protecție anti-spam: Oprește 99 % din mesajele spam primite.
 • Filtrarea conținutului: Filtrează și blochează conținutul cu potențial dăunător. Filtrul poate fi ajustat să verifice documentele atașate, nume, conținut, anumite cuvinte, fraze, titluri sau persoanele care trimit.
 • Consola de Management: Permite managementul centralizat al mai multor servere de Exchange sau doar al unuia. Administratorii pot configura politica serverului de grup, notificațiile, alertele și raportarea. Consola nu trebuie să fie instalată pe un computer care rulează Mail Security.
 • Rapoarte: Permite crearea de rapoarte pentru servere individuale sau sumare de rapoarte care consolidează datele din toate serverele din cadrul grupului.

Versiunea aceasta de produs nu este destinată recomercializării

Versiunea produsului achiziționat prin intermediul TechSoup România nu este destinată recomercializării. Aceste produse nu pot fi upgradate la noi versiuni. Dacă doriți cea mai nouă versiune a produsului, puteți plasa o nouă comandă prin intermediul Programului TechSoup România. De asemenea, aceste produse nu includ asistență telefonică, însă beneficiază de asistență online pe siteul Symantec

Alegeți cu atenție

Taxa de administrare pentru acest produs nu poate fi returnată, iar produsul nu poate fi schimbat.

Obținerea produsului

Veti primi 3 emailuri. Dupa ce TechSoup aproba solicitarea dumneavoastra de donatie, veti primi prin email informatiile necesare pentru a obtine produsul solicitat.

In scurt timp, Symantec va trimite 2 emailuri. Unul dintre acestea, include numarul serial ce va este necesar pentru a descarca si instala produsul dumneavoastra. 

Cerințe de sistem