Tableau Desktop Professional, 2-Year Subscription

prod-tableau-logo_Big.jpg.png
SKU: G-49565
Taxă de administrare: €54.00Description: 

Tableau Desktop Professional este un program de vizualizare si interpretare de date. Prin intermediul unei interfete de tip drag-and-drop, puteti sa va conectati la baze de date si foi de calcul si sa creati vizualizari interactive de interpretare a datelor.

Aceasta donatie ofera o licenta Tableau Desktop Professional pentru un utilizator, timp de 2 ani si poate fi instalata pe doua dispozitive in acelasi timp. Produsul va inceta sa functioneze dupa 2 ani insa poate fi reinnoit printr-o solicitare noua prin Programul TechSoup Romania.

Beneficii pentru organizatii:

Puteti utiliza Tableau Professional pentru a:

·       Economisi timp dedicat realizarii rapoartelor

·       Asigura transparenta organizatiei in fata finantatorilor si a donatorilor, prin intermediul unei vizualizari interactive si usor de inteles asupra impactului proiectelor organizatiei

·       Analiza tendintele si comportamentul donatorilor astfel incat sa aveti campanii mai eficiente de promovare si de strangeri de fonduri

·       Efectua o analiza rapida asupra datelor provenite din mai multe surse.

Nu este nevoie sa aveti cunostinte tehnice de programare. Daca sunteti familiar deja cu foile de calcul Excel, cu siguranta veti invata usor sa va bucurati de functionalitatile Tableau.

Caracteristici principale:

·       Conectare la date din surse multiple: Tableau ofera acces la date provenite din surse precum fisiere de tip Excel, Access sau SQL.

·       Alegerea tipului de vizualizare a datelor: In functie de datele selectate, puteti alege sa le prelurati sub forma de tabel, grafic sau alte tipuri de vizualizari.

·       Panouri de tip dashboard: Puteti crea panouri care pot avea mai multe tipuri de vizualirare in acelasi timp.

·       Date care spun o poveste: Puteti conecta foi de calcul cu panouri dashboard pentru a  povesti informatia. Utilizatorul va putea sa vizualizeze datele pe sectiuni, intr-o ordine cronologica.

·       Filtrare: Puteti alege sa filtrati vizualizarea in functie de ceea ce urmariti din datele respective: de exemplu, poate aveti nevoie sa vizualizati date particulare doar pe o anumita regiune.

·       Partajare: Puteti imparti cu mai multi utilizatori informatiile prelucrate in Tableau. Oricine poate avea acces la ele sub forma unor fisiere de tip PDF, prin aplicatia gratuita Tableau Reader sau online prin intermediul Tableau Public.

Puteti afla mai multe informatii utile pe  pagina companiei Tableau care cuprinde exemple de vizualizari interactive de date.

Asistenta tehnica

Tableau ofera asistenta tehnica prin intermediul paginii de resurse, a celei de cursuri gratuite si a echipei Tableau.

Alegeti cu atentie

Taxa de administrare pentru acest produs nu poate fi returnata iar produsul nu poate fi schimbat.

Obtinerea produsului

Acest produs se obtine in mod electronic. Dupa ce echipa Asociatiei TechSoup aproba solicitarea dumneavoastra, veti primi un email pe adresa de contact a organizatiei, cu instructiuni de descarcare si activare a produsului Tableau.

Cerinte de sistem

Cerinte de sistem

Accesati pagina cu specificatii tehnice ale produsului Tableau Desktop Professional

Reinoirea licentei dupa 2 ani

Cu 30 de zile inainte de expirarea licentei Tableau, veti fi notificat pe email si in cadrul aplicatiei. Cand va expira licenta produsul Tableau, o veti putea reinoi printr-o noua solicitare facuta prin Programul TechSoup.

Eligibilitate

Aceasta donatie este adresata doar reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale eligibile.

Previzualizarea Tableau Desktop Professional

Daca ati descarcat pana acum versiunea de incercare gratuita a produsului Tableau Desktop, veti putea sa solicitati produsul prin TechSoup, pentru a activa versiunea gratuita.