Credite Amazon Web Services Credits pentru organizații non-profit

amazon-web-services-logo-196x196.png
SKU: G-50218
Taxă de administrare: €157.00
SolutionDonor PartnercategoriiLanguageMediaPlatform
Description: 

Programul de credite Amazon Web Services (AWS) pentru organizații non-profit oferă credite AWS pentru servicii cloud către organizațiile non-profit eligibile înregistrate in Programul TechSoup România. Platforma de cloud AWS oferă acces la sisteme cu putere de calcul ridicată, stocare, spațiu de depozitare a datelor, dezvoltare, analiză, livrare de conținut și alte servicii, pentru a ajuta organizațiile non-profit să se dezvolte fără a investi în infrastructura fizică.

Această finanțare oferă 2.000 de dolari în credite AWS, valabile timp de 12 luni, care pot fi folosite prin taxele de utilizare pentru servicii de cloud AWS la cerere, însă alte servicii Web Amazon selectate nu sunt eligibile. Vezi sectiunea Detalii finanțare pentru mai multe informații.

Beneficii pentru organizații

Dacă vrei să începi sau deja folosești serviciile cloud AWS, poți utiliza creditele AWS pentru

 • A economisi costurile IT prin faptul că nu se investește în infrastructura fizică și se achiziționează doar resursele necesare numai atunci când este nevoie de ele
 • A crește oferta prin servicii avansate AWS pentru a colecta, a procesa, a analiza și a vizualiza datele în mod eficient din punct de vedere al costurilor, pentru a lua decizii informate și bine țintite
 • A analiza fluxurile de date de mari dimensiuni, a stoca petabytes de date și a partaja rezultatele cu colaboratorii
 • A echipa voluntarii, angajații temporar sau alte persoane cu desktop-uri virtuale, pe moment, fără acorduri de licențiere pe termen lung
 • A-ți extinde acoperirea globală și a implementa soluțiile acolo unde sunt necesare
 • A gestiona toate serviciile, platformele, aplicațiile și sistemele AWS ale organizației tale dintr-o singură consolă

Capacități majore

Amazon Web Services include următoarele produse, fiecare dintre acestea oferind mai multe servicii eligibile pentru credit.

 • Calcul
  • Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) furnizează o alternativă ajustabilă, bazată pe cloud, la serverele virtuale, pentru o putere suplimentară de calcul, inclusiv baze de date, aplicații pentru întreprinderi și migrații.
  • Amazon Lightsail simplifică lansarea și gestionarea unui server virtual privat, incluzând stocare bazată pe SSD, transferuri de date, administrare prin DNS și o adresă de IP statică. Acest serviciu ajută la implementarea de aplicații web simple, bloguri, site-uri web de comerț electronic și software de afaceri care folosesc un singur server.
  • Serviciul Amazon EC2 Container îți permite să rulezi aplicații într-un grup controlat de instanțe Amazon EC2, eliminând necesitatea de a instala, a utiliza și a optimiza infrastructura de gestionare a propriului grup (cluster).
  • Vezi lista completă a serviciilor și află mai multe despre Amazon Compute.
 • Depozitare
  • Amazon Elastic Block Storage (Amazon EBS) oferă stocare locală continuă pentru Amazon EC2, baze de date, depozitare de date, aplicații pentru intreprinderi și multe altele.
  • Sistemul Amazon Elastic File (Amazon EFS) pune la dispoziție date pentru una sau mai multe instanțe EC2, pentru oferirea de conținut, aplicații pentru întreprinderi, fluxuri de procesare media și multe altele.
  • Serviciul Amazon Simple Storage (Amazon S3) conectează datele de pe orice locație de Internet pentru conținut generat de utilizatori, arhive active, computere fără server și multe altele.
  • Vezi lista completă a serviciilor și află mai multe detalii despre Amazon Storage.
 • Bază de date
  • Amazon RDS, Amazon Aurora și Amazon DynamoDB sunt baze de date relaționale, concepute pentru implementare și gestionare rapidă.
  • Amazon Redshift îți permite să stochezi și să gestionezi petabaiți de date.
  • Amazon ElastiCache te ajută să desfășori, să utilizezi și să optimizezi memoria cache.
  • Vezi lista completă a serviciilor și află mai multe detalii despre Amazon Database.
 • Calcul avansat: Amazon Web Services oferă mai multe servicii de calcul de mare putere, care permit capabilități mult peste tehnologiile IT tradiționale, inclusiv serviciile de migrare, realizarea de rețele și furnizarea de conținut, instrumente pentru dezvoltatori și multe altele. Vezi lista completă de Opțiuni Amazon Web Services.

Suport

AWS oferă Suport de bază gratuit, care ar trebui să fie suficient pentru majoritatea nevoilor organizațiilor.

Dacă vrei să avansezi la un plan de tip Developer sau Business Suport, poți plăti taxele de utilizare cu creditele tale. Creditele AWS nu acoperă însă costul taxelor pentru serviciul de suport la lansare. AWS îți recomandă să analizezi cu atenție detaliile planurilor și taxele de utilizare înainte de a lua această decizie.

Alege cu atenție

Taxa de administrare pentru această finanțare nu este rambursabilă.

Obținerea acestui produs

Când TechSoup îți aprobă cererea de donație, vom transmite un email la adresa organizației tale, cu instrucțiuni pentru generarea creditelor.

amazon-web-services-logo-196x196.png
SKU: G-50218
Requirements: 

Te rugăm să consulți secțiunea de Întrebări frecvente privind Programul de credite Amazon Web Services pentru organizații non-profit pentru informații care nu apar în tabelul de mai jos.

Cerințe de sistem

Vezi Amazon FAQs pentru fiecare produs, pentru a afla cerințele de sistem și suportul pentru clienți.

Servicii neeligibile

Creditele AWS nu sunt valabile pentru Reserved Instances (RIs), Mechanical Turk, achizițiile de domenii Route53 sau taxele de asistenta de lansare. Ele pot fi folosite pentru taxele lunare de utilizare a serviciului de suport.

Cont AWS necesar

Organizația beneficiară trebuie să dețină un ID de cont AWS, cu numele organizației stabilit în câmpul Nume cont, pentru a putea folosi creditele.

Dacă o organizație nu are un ID de cont AWS, aceasta trebuie să se înscrie pentru un cont AWS gratuit înainte de a putea solicita această finanțare.

Pentru a se deschide un cont AWS, este necesar un card de credit.

Valabilitatea serviciului

Te rugăm să consulți Tabelul AWS pe Regiuni pentru a afla valabilitatea pe regiuni a serviciilor la cerere.

Termenii creditelor
 • Amazon va realiza o finanțare unică, de 2.000 de dolari în credite, pentru organizația care se califică.
 • Creditele sunt valabile doar pentru 12 luni, începând cu data aplicării lor în contul AWS.
 • Creditele se folosesc la taxele de utilizare pentru toate serviciile AWS la cerere, iar taxele lunare de utilizare depind de disponibilitatea serviciului în fiecare regiune.
 • Dacă ai conturi consolidate, codul va fi determinat la nivel de plătitor, pe toate conturile care sunt conectate, indiferent de contul unde folosești codul.
 • Pentru informații suplimentare, vezi Termenii și Condițiile Programului AWS pentru organizații non-profit.
Costuri suplimentare pentru servicii

O organizație va trebui să plătescă taxe suplimentare pentru servicii în următoarele situații.

 • Organizația depășește limita de credite de 2.000 de dolari oferită prin această finanțare.
 • Organizația folosește un produs sau serviciu AWS care nu este inclus în lista de servicii eligibile, specificată în Termenii și Condițiile Programului AWS pentru organizații non-profit sau AWS Free Tier, inclusiv Reserved Instances (RIs), Mechanical Turk, achizițiile de domenii Route53 sau taxele de lansare a suportului.

Pentru plata taxelor adiționale pentru serviciile AWS, este necesar un card valid.

AWS le recomandă organizațiilor să folosească Amazon CloudWatch pentru a-și seta alerte de facturare, evitând astfel cheltuieli nedorite.

AWS Free Tier (Nivelul gratuit)

Pe lângă Programul de credite AWS pentru organizații non-profit, AWS oferă și nivelul gratuit - AWS Free Tier – pentru toți clienții noi, timp de 12 luni de la data înscrierii organizației. AWS Free Tier este o ofertă separată de Programul de credite AWS. Acesta le permite clienților noi să folosească gratuit unele servicii AWS, până la anumite limite de utilizare.

AWS recomandă ca potențialii beneficiari ai finanțării să se înscrie la AWS Free Tier înainte de a cere această ofertă.

Trebuie să ții cont că primirea creditelor AWS nu va reseta perioada de 12 luni a AWS Free Tier.

Continuarea serviciilor după un an

Creditele AWS oferite prin această finanțare sunt valabile timp de 12 luni, începând cu data aplicării lor în contul AWS. După trecerea celor 12 luni sau după utilizarea tuturor acestor credite, organizațiile care doresc să continue să folosească oricare din serviciile de cloud AWS pot face acest lucru plătind taxele standard.

Organizațiile pot să solicita o reînnoire a creditelor AWS prin intermediul TechSoup, pentru a primi în fiecare an credite suplimentare.

Previzualizarea serviciilor cloud AWS

Perioade de probă gratuite sunt disponibile pentru următoarele tipuri de servicii cloud AWS:

Beneficiarii de finanțări pot folosi creditele obținute prin acest program în oricare cont AWS existent, inclusiv pe conturi create pentru o perioadă de probă.

Eligibilitatea în cazul clienților existenți

Această finanțare este disponibilă pentru actualii și foștii clienți AWS. Creditele primite prin acest program pot fi aplicate și conturilor AWS existente.

Sondaj ulterior necesar

Beneficiarii Programului de Credite Amazon Web Services (AWS) trebuie să participe la un sondajul ulterior al Amazon Web Services.