Schimbări importante în Programul de Donații de Software Microsoft disponibil prin Programul TechSoup

tags:  Microsoft

 

 

 

Fondată în anul 1983, Microsoft Community Affairs a fost unul dintre primele programe corporate din industria tech care a investit în comunitate si care astăzi face parte din Microsoft Philanthropies. Microsoft crede că tehnologia poate face lucruri extraordinare. Suntem pasionați să ajutăm la dezvoltarea unor experiențe sigure, inovative și diverse prin tehnologie, pentru fiecare, oriunde pe planetă.

Angajamentul nostru civic merge dincolo de a le prezenta oamenilor informații despre tehnologie. Ne dorim să ajutăm mai mulți oameni să folosească tehnologia în moduri care au sens acolo unde trăiesc.

Schimbările în bine pe care le facem în comunitățile noastre pot însemna diferența în lume și, de aceea, prin programele și parteneriatele noastre, Microsoft sprijină comunitățile în 3 moduri: prin resurse de învățare despre tehnologie, prin creșterea capacității comunităților prin tehnologie și prin implicarea angajaților noștri în comunitățile lor.

Donațiile Microsoft au sprijinit peste 50.000 de centre de tehnologie din peste 100 de țări. Avem un lung angajament în utilizarea tehnologiei, a expertizei noastre de afaceri, a pasiunii și a bunăvoinței angajaților noștri de a transforma lumea într-un loc mai bun.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm vizitați  Microsoft Philanthropies.

 

Schimbări importante de la 1 Aprilie 2018 în Programul de Donații de Software Microsoft

 

Microsoft a actualizat oferta de produse precum și regulile de participare la acest Program. Prin această schimbare, Microsoft și TechSoup pot continua să asigure organizațiilor nonprofit, tehnologia de care acestea au nevoie pentru a-și îndeplini misiunea.

Ce s-a schimbat?

·     Anumite produse de software Microsoft on-premises nu mai sunt disponibile prin TechSoup ca produse donate. Totuși, aceste produse vor fi în curând disponibile prin TechSoup organizațiilor nonprofit eligibile, ca produse la preț redus.

·     Organizațiile eligibile nu mai sunt limitate în a solicita produse de software ca donații din maxim 10 grupuri de titlu de produs, într-un ciclu de donație de 2 ani. În schimb, organizațiile vor solicita pur și simplu până la 50 sau 25 de licențe din fiecare tip de produs disponibil ca donație și, respectiv, până la 5 licențe server ce nu folosesc licența de bază, disponibile ca donație, într-un ciclu de donație de 2 ani.

Ce nu s-a schimbat?

·     Cele mai populare produse de software Microsoft on-premises sunt în continuare disponibile organizațiilor nonprofit eligibile ca donații. 

·     Cantitatea de produse alocată fiecărei organizații va fi resetată la fiecare 2 ani.

·     Toate regulile, restricțiile și criteriile de eligibilitate ale Programului rămân neschimbate.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina Microsoft Software Donation Program – Eligibility, Allotments, and Returns.

Programul de Donații Microsoft asigură prin TechSoup, accesul organizațiilor neguvernamentale precum și organizațiilor religioase din România,  la o varietate de produse de software.

Programul este una dintre cele mai populare resurse TechSoup. Puteți alege pentru organizația dumneavoastră din sute de produse de software Microsoft profesionale și de tip enterprise.

Ce versiuni de software Microsoft sunt disponibile?

Numele produselor de software din Programul Microsoft nu includ numărul versiunii. Când organizația dumneavoastră primește un produs de software, la descărcare puteți opta să instalați versiunea cea mai recentă sau o versiune anterioară a softului. Puteți afla care sunt versiunile curente, accesând pagina Versiunile Curente ale produselor de software Microsoft. În plus, puteți descărca produsul de software în orice limbă dintre cele disponibile.

Eligibilitate și Restricții

Consultați pagina Eligibilitate și restricții  pentru a verifica eligibilitatea organizației dumneavoastră în acest program.

Microsoft asigură organizațiilor nonprofit o cantitate maximă de produse de software ce poate fi solicitată într-un ciclu de 2 ani.