Microsoft Software Discounted Program

Flixbus logo

Programul de software Microsoft Discount

 

Programul de software Microsoft Discount disponibil in Romania prin Asociatia Techsoup asigura accesul organizatiilor neguvernamentale, nonprofit si de caritate la o mare varietate de produse de software.

Ce versiuni de software sunt disponibile?

Numele produselor de software din acest program nu include numarul versiunii de software. Cand veti primi un produs de software, veti putea alege sa descarcati fie ultima versiune disponibila, fie una anterioara. Puteti afla care este versiunea disponibila a unui produs pe pagina Microsoft Current Versions. Suplimentar, veti putea descarca produsul in oricare dintre limbile in care este disponibil.

Conditii de eligibilitate si restrictii

Va rugam sa consultati pagina Conditii de eligibilitate pentru a verifica daca organizatia dumneavoastra este eligibila sa participe in acest program.

Cand veti solicita produse de software cu discount prin acest program, vi se va solicita sa va inregistrati organizatia in portalul Microsoft Nonprofit. Ulterior, veti folosi portalul pentru a trimite catre TechSoup Romania certificatul ce valideaza organizatia dumneavoastra ca organizatie eligibila pentru Programul Microsoft Discount. Perioada de valabilitate a certificatului este de un an.

 

Organizatiile eligibile pot solicita produse Microsoft cu discount fara limita de cantitate.