Programul Okta pentru organizații nonprofit


Programul Okta pentru organizații nonprofit

Descoperă beneficiile pentru organizația ta

Administrați-vă identitatea online pentru toate platformele cu Okta: o modalitate simplă de creștere semnificativă a securității online pentru organizațiile nonprofit.

Okta este alături de organizațiile nonprofit, având grijă ca angajații, partenerii, donatorii și voluntarii să se conecteze în siguranță la tehnologia de care au nevoie în activitatea lor. De la soluții simple ca Single Sign-On (SSO – single sign-on / autentificare unică) la soluții avansate de administrare a identității și accesului la servicii online, Okta ajută orice organizație să utilizeze în siguranță orice tip de tehnologii.

Okta oferă organizațiilor nonprofit înregistrate în Programul TechSoup România 25 de licențe gratuite pentru produsele Workforce Identity, precum și reduceri semnificative pentru utilizatori suplimentari sau pentru produsele sale External Identity. În plus, organizațiile pot primi un discount de 50% la cursurile publice oferite și invitații gratuite la Oktane, conferința anuală Okta pentru clienți.

Conectează-te cu Okta

Această ofertă este disponibilă organizațiilor nonprofit înregistrate în Programul TechSoup prin accesare direct de la Okta și este facilitată parțial de TechSoup Validation Services. Aflați mai multe despre cooperarea dintre TechSoup și cele mai importante companii de tehnologie pentru a face disponibile astfel de servicii de tehnologie organizațiilor nonprofit.

 •  
  Single Sign-On
 •  
  Adaptive Multi-Factor Authentication
 •  
  Universal Directory
 •  
  Lifecycle Management
 •  
  API Access Management
 •  
  Advanced Server Access
 
 
Cu Okta, avem încredere și asteptăm cu entuziasm actualizări. În final, atât utilizatorii finali, cât și administratorii IT caută de fapt soluția care le dă cea mai multă încredere.
Justin Stanford
Senior Systems Engineer, The Leukemia & Lymphoma Society

Cum funcționează Okta

Integrează nenumărate aplicații ce utilizează Single Sign-On

Okta SSO (SSO / single sign-on/autentificare unică) asigură o modalitate prietenoasă și sigură pentru utilizatori de a-și accesa rapid toate aplicațiile online fără a fi nececesar să își amintească parole multiple. Cu Okta SSO, echipa IT și utilizatorii vor salva timp, întrucât nu va mai fi necesară asistența pentru recuperarea parolelor.

 

Migrați Active Directory System în cloud

Administrarea angajaților, voluntarilor, donatorilor, membrilor de board, partenerilor unei organizații poate fi dificilă pentru echipele IT. Cu Okta Universal Directory, organizațiile nonprofit au un singur spațiu centralizat pentru a-și administra toți utilizatorii finali.

 

Automatizați Lifecycle Management al utilizatorilor

Creați reguli de grup astfel încât angajații, voluntarii, donatorii organizației dumneavoastră să aibă acces rapid la aplicațiile ce le sunt necesare. Și puteți utiliza Okta Lifecycle Management pentru a deconecta automat utilizatori astfel încât datele organizației să fie mereu în siguranță.

 

Securizați accesul în aplicații și la informații prin Multi-Factor Authentication

Organizațiile nonprofit operează multe informații cu caracter personal și confidențiale. 24% din breșele de securitate pot fi evitate cu MFA. Okta MFA adaugă un nivel suplimentar de securitate aplicațiilor și informațiilor organizației dumneavoastră.

 

Transformați Remote Access al angajaților organizației într-unul mai sigur

Membrii organizației dumneavoastră pot lucra din birou sau din afara lui, însă au nevoie de acces permanent la aplicațiile și datele organizației. Okta asigură utilizatorilor acces securizat la toate aplicațiilor lor, de pe orice device pe care există o interfață de utilizator.

 

Construiți în siguranță portaluri și conectați aplicații multiple

Produsele Okta API sunt o țesătură complexă ce asigură conexiunea sigură și fără întreruperi între utilizatorii externi ai organizației și membrii echipei. Organizațiile nonprofit pot utiliza Okta pentru a construi platforme ce conectează aplicații multiple prin utilixarea unui singur nume de utilizator și a unei singure parole.

 

Accesați acum Okta pentru organizații nonprofit. Primele 25 de licențe sunt gratuite.

Activează licențele Okta