Produse de software noi în Programul TechSoup

Află mai multe despre cele mai recente oportunități pentru a crește capacitatea organizației tale:

 

Sisteme de conferință și comunicare online pentru până la 100 de participanți live: 

Zoom aduce în Programul TechSoup România primul sistem de conferință și comunicare audio-video. Organizațiile eligibile membre în program pot alege într-un an fiscal 1 produs Zoom dintre cele două disponibile. Pot accesa produsele Zoom toate tipurile de organizații indiferent de natura misiunii lor, dar al căror buget anual nu depășește 10 milioane de dolari.

Produsele Zoom disponibile pentru organizații, Meetings Business Plan sau Meetings Pro Plan, vă permit să comunicați ușor și eficient cu membrii echipei, voluntarii sau beneficiarii organizației voastre, indiferent de locul în care aceștia se află. Potrivit atât pentru simple ședințe de planificare, dar și pentru traininguri cu voluntarii voștrii, Zoom vă ajută să evitați costuri, dar și dificultăți logistice, în organizarea întâlnirilor organizației voastre. Prin Zoom Meetings puteți organiza conferințe cu până la 100 de participanți, pe care îi puteți împărți în canale Zoom, în funcție de subiectul discutat.

 

Stocare până la 100 GB și colaborare în cloud pentru documente:

Box.org completează instrumentele de tehnologie din Programul TechSoup România oferind un sistem de gestiune, stocare, colaborare și distribuție a documentelor organizației voastre în cloud. O organizație eligibilă membră în program poate accesa un singur produs Box pe toată perioada sa de viață și activitate.

Nu există limite de buget însă NU sunt eligibile să acceseze produse Box organizațiile care dezvoltă programe de asigurări de sănătate, spitalele, organizații de tipul instituțiilor de educație (grădinițe, școli, universități, școli de meserii), agențiile guvernamentale, instituțiile publice, organizațiile ce implementează strict programe pentru membrii lor sau organizații de creditare.

Box vă ajută să creați documente colaborative între membrii echipei, pe orice tip de dispozitiv, computer sau smartphone, precum și să vizualizați istoricul versiunilor, al actualizărilor, notificărilor și comentariilor, în timp util. De asemenea, Box poate fi integrat atât în Microsoft Office 365, cât și în Google Docs și vă permite să stocați fișiere de până la 100 GB, cu o limită de 2 GB pentru un document. 

 


 

Nu uita de traningurile online gratuite pentru angajații și voluntarii organizației tale: eliberează-ți agenda de învățare pentru Școala Digitală pentru ONG-uri: ONG Online

Școala Digitală organizată de Asociația Techsoup revine din luna mai 2019 cu subiecte noi pentru angajații și voluntarii din organizațiile nonprofit, iar de astăzi te poți înscrie la cele mai noi webinarii din cadrul ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri - ongonline.techsoup.ro

 3 noi traininguri online, realizate cu sprijinul companiei globale Airbnb, Organizației Umanitare CONCORDIA și agenției Mavericks, te vor familiariza cu noi instrumente, metode sau perspective ca să-ți îndeplinești misiunea mai eficient și să o duci către noi audiențe.

Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înregistrate în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea formularelor de înscriere individuală pe ongonline.techsoup.ro