Cum și când primesc factura TechSoup?

Cum și când primesc factura TechSoup?

 

Ai plasat cu succes o solicitare de software prin TechSoup și ai primit factura proformă aferentă taxei de administrare pe care ai achitat-o? Ai primit scrisoarea de licențiere pentru produsul de software solicitat?

Pentru factura fiscală TechSoup trebuie doar să urmărești inbox-ul adresei de email a organizației, adică acolo unde ai primit și scrisoarea de licențiere.

Factura fiscală TechSoup este emisă în câteva zile după expedierea scrisorii de licențiere către organizația ta și trimisă automat din aplicația noastră de facturare SmartBill pe adresa de email a organizației tale.

Emailul vine din partea Asociației Techsoup și are titlul Factura fiscală TechSoup, iar tu vei putea descărca factura în format PDF.

Factura fiscală TechSoup poate fi descărcată exclusiv din emailul trimis pe adresa organizației tale și NU din contul de utilizator individual de pe www.techsoup.ro

 

Recomandare: Te rugăm să respecți intrucțiunile de plată înscrise în factura proformă, întrucât plățile sunt procesate automat, iar altfel ar putea rezulta întârzieri în procesare.