TeamViewer Business - Subscripție de 1 An (Donated)

TeamViewer Program Page Logo.png
SKU: G-51586
Taxă de administrare: €51.00
Donor PartnerMediaPlatformDescription: 

TeamViewer Business este o soluție cloud-based ce asigură acces remote și instrumente de online meeting.

Această donație asigură o subscripție anuală pentru TeamViewer Business pentru un singur utilizator nou înregistrat pentru organizații ale căror bugete anuale operaționale nu depășesc 11,5 milioane de dolari. Consultați secțiunea Detaliile subscripției de mai jos, pentru mai multe informații.

Beneficii pentru organizații

Organizația beneficiară poate utiliza TeamViewer Business pentru:

 • A accesa computerele din birou de la distantă: fie de-acasă, fie în timpul călătoriilor, fie în afara orelor de lucru.
 • A organiza și desfășura întâlniri online și video-conferințe cu până la alți 4 utilizatori aflați la distanță.
 • A administra cererile de asistență din partea angajaților sau membrilor echipei cu ajutorul serviciului de tichete.

Funcționalități majore

 • Remote desktop access: Cu ajutorul unui computer sau al unui device mobil, utilizatorii TeamViewer pot accesa de la distanță și în siguranță, fișiere, programe, căsuțe de email sau resurse de rețea situate într-un alt computer, fără o conexiune VPN.
 • Online meetings: Puteți găzdui și înregistra HD o video-conferință prin sistemul audio VoIP cu până la 4 alți participanți.
 • Service queue: Puteți colecta solicitări de asistență și coduri distribuite automat pentru sesiunile de asistență alocate acestor solicitări. Cu TeamViewer Business, puteți găzdui până la 10 sesiuni de asistență pe oră.
 • Securitate: TeamViewer include următoarele funcții de securitate: 256-bit session encryption, autentificare în 2 pași, suport pentru HIPAA compliance și altele.
 • Accesul la dispozitive mobile (cu taxă suplimentară): Dacă achiziționați funcția suplimentară (add-on) pentru dispozitive mobile, veți putea accesa de la distanță un dispozitiv mobil de pe computer, smartphone sau tabletă.

Consultați lista completă a capabilităților și comparați funcționalitățile incluse de subscripțiile TeamViewer.

Asistență

TeamViewer asigură asistență online pentru această ofertă.

Important

Taxa de administrare pentru acest produs NU este rambursabilă, iar produsul NU poate fi returnat. Vă rugăm selectați cu atenție!

Cum se obține acest produs

După ce TechSoup România aprobă solicitarea de software a organizației dumneavoastră, TeamViewer vă trimite pe adresa de email a organizației un mesaj cu instrucțiunile necesare pentru activarea acestui produs.

Detaliile subscripției

Cerințe de sistem

Vizitați pentru a afla ce sistem de operare necesită TeamViewer.

Limitele subscripției Pentru remote access
 • Utilizatorul cu licență poate accesa un număr nelimitat de device-uri de pe maxim 3 computere sau device-uri mobile.
 • O sesiune remote poate fi inițiată cu un singur device.
 • Pentru a accesa remote dispozitive mobile, este necesar să achiziționați separat funcția pentru device-uri mobile.
Pentru online meetings
 • Utilizatorul licențiat poate organiza o video-conferință online cu până la 4 participanți.
Continuitatea serviciului după expirarea subscripției

Pentru ca la finalul primului an de subscripție pentru TeamViewer Business să puteți primi o nouă donație, regula TeamViewer este ca organizația dumneavoastră să își reconfirme eligibilitatea.

Reînnoirea abonamentului va atrage o taxă de administrare de 59 USD.

Dacă organizația dumneavoastră nu reconfirmă eligibilitatea sa înainte de expirarea subscripției sau dacă organizația nu mai este eligibilă în acest program, veți fi taxat automat direct de TeamViewer la prețul de retail al produsului, DACĂ nu anulați subscripția. Puteți anula subscripția contactând direct Serviciul de Asistență TeamViewer cu cel puțin 28 de zile înainte de expirarea subscripției respective.

Abonații existenți Organizația dumneavoastră poate solicita această subscripție doar dacă NU are o subscripție TeamViewer activă plătită.
Previzualizarea TeamViewer Dacă ați accesat anterior o versiune TeamViewer gratuită de trial, puteți solicita acest produs și activa versiunea de trial.