TeamViewer Business - Subscripție de 1 an, Reînnoire (Donated)

TeamViewer Program Page Logo.png
SKU: G-51859
Taxă de administrare: €53.00
Donor PartnerMediaPlatform
Description: 

Acesta este produsul de reînnoire a subscripției de 12 luni pentru TeamViewer Business, versiune disponibilă prin TeamViewer Donation prin intermediul Programului TechSoup România.

Prin reînnoire, organizația dumneavoastră își reconfirmă astfel eligibilitatea pentru a accesa produsele TeamViewer prin Programul TechSoup și își menține activă pentru încă un an, subscripția TeamViewer Business disponibilă prin Programul TeamViewer Donated. Reînnoirea acestei subscripții se face exclusiv prin Programul TechSoup România.

Important

Taxa de administrare aferentă solicitării acestui produs NU este rambursabilă, iar produsul NU poate fi returnat sau schimbat. Vă rugăm alegeți cu atenție!

Cum se obține acest produs

După ce solicitarea de software a organizației dumneavoastră a fost aprobată de Programul TechSoup România, veți primi pe adresa de email instituțională, un mesaj de confirmare a aprobării solicitării.

Detaliile subscripției

Cerințe de sistem

Vizitați pentru a afla ce sistem de operare necesită TeamViewer.

Limitele subscripției Pentru remote access
  • Utilizatorul cu licență poate accesa un număr nelimitat de device-uri de pe maxim 3 computere sau device-uri mobile.
  • O sesiune remote poate fi inițiată cu un singur device.
  • Pentru a accesa remote dispozitive mobile, este necesar să achiziționați separat funcția pentru device-uri mobile.
Pentru online meetings
  • Utilizatorul licențiat poate organiza o video-conferință online cu până la 4 participanți.
Continuitatea serviciului după expirarea subscripției

Dacă organizația dumneavoastră nu reconfirmă eligibilitatea sa înainte de expirarea subscripției sau dacă organizația nu mai este eligibilă în acest program, veți fi taxat automat direct de TeamViewer la prețul de retail al produsului, DACĂ nu anulați subscripția. Puteți anula subscripția contactând direct Serviciul de Asistență TeamViewer cu cel puțin 28 de zile înainte de expirarea subscripției respective.

Abonații existenți Organizația dumneavoastră poate solicita această subscripție doar dacă NU are o subscripție TeamViewer activă plătită.
Previzualizarea TeamViewer Dacă ați accesat anterior o versiune TeamViewer gratuită de trial, puteți solicita acest produs și activa versiunea de trial.