TeamViewer - 1 An, Subscripția Inițială - Acces la Preț cu Discount

TeamViewer Program Page Logo.png
SKU: G-51581
Taxă de administrare: €9.00
Donor PartnerMediaPlatformDescription: 

TeamViewer este o soluție cloud-based ce asigură instrumente de acces și de colaborare online de la distanță.

Această ofertă permite organizațiilor nonprofit să acceseze cu 60% discount orice subscripție anuală TeamViewer disponibilă pe pagina partenerului. După plasarea solicitării de software și achitarea taxei de administrare către Programul TechSoup România, veți achita prețul subscripției alese cu discount, direct către TeamViewer. Vizitați secțiunea Detaliile subscripției de mai jos, pentru mai multe informații.

Beneficii pentru organizații

TeamViewer poate fi folosit pentru:

  • A accesa de la distanță computerele fixe ale organizației, de oriunde v-ați afla: acasă, în călătorii sau după orele de program.
  • A organiza și găzdui întâlniri online și video-conferințe cu alți utilizatori aflați la distanță.
  • A administra cererile de asistență ale angajaților și membrilor echipei, prin serviciul de tichete.

Funcționalități majore

  • Remote desktop access: Cu ajutorul unui computer sau al unui dispoziiv mobil, utilizatorii TeamViewer pot accesa, în deplină siguranță, fișiere, programe, căsuțe de email sau alte resurse din rețea, stocate pe un alt computer fără o conexiune VPN.
  • Online meetings: Puteți găzdui și înregistra video-conferințe cu ajutorul serviciului audio VoIP.
  • Service queue: Puteți colecta solicitări de asistență și atribui automat coduri cererilor de asistență.
  • Security: Securitatea serviciilor TeamViewer este asigurată de capacitatea de encriptare de 256-bit, de autentificarea în 2 pași, asistență HIPAA și altele.
  • Accesul la dispozitive mobile (cu taxă suplimentară): Dacă achiziționați funcția suplimentară (add-on) pentru dispozitive mobile, veți putea accesa de la distanță un dispozitiv mobil de pe computer, smartphone sau tabletă.

Consultați lista completă a capabilităților și comparați funcționalitățile incluse de subscripțiile la serviciile TeamViewer.

Asistență

TeamViewer asigură asistență online pentru această ofertă.

Important

Taxa de administrare pentru acest produs NU este rambursabilă, iar produsul NU poate fi returnat. Vă rugăm selectați cu atenție!

Cum se obține acest produs

După ce TechSoup România aprobă solicitarea de software a organizației dumneavoastră, TeamViewer vă trimite pe adresa de email a organizației, un mesaj cu instrucțiunile necesare pentru activarea acestui produs.

Detaliile subscripției

Organizația dumneavoastră poate solicita acest serviciu doar dacă NU are deja un abonament plătit TeamViewer.

Cerințe de sistem Vizitați pagina pentru a afla ce sistem de operare necesită TeamViewer.
Acces la oferta cu discount

Această ofertă vă permite să accesați cu 60% discount orice subscripție anuală TeamViewer disponibilă. După plasarea solicitării de software către TechSoup și plata taxei de administrare, veți achita costul cu discount al subscripției alese direct către TeamViewer.

Dacă doriți, atunci când solicitați această subscripție TeamViewer prin Programul TechSoup, puteți să accesați și serviciul de suport pentru dispozitive mobile sau până la 9 canale de sesiuni suplimentare (add-on) cu discount de 60%. Canalele de sesiuni suplimentare vă permit să gazduiți sesiuni multiple simultane.

Orice alte funcționalități suplimentare (add-on) pot fi achiziționate la prețul lor întreg.

Continuitatea serviciului după expirarea subscripției

La finalul primului an al acestei subscripții, TeamViewer va reînnoi automat serviciul pentru încă un an, aplicând discount-ul de 60%, dacă nu anulați subscripția înainte de expirarea sa.

Subscripția poate fi anulată contactând direct Serviciul de Asistență TeamViewer cu cel puțin 28 de zile înainte de expirarea sa.

Abonații existenți nu sunt eligibili să participe în acest program
Previzualizarea TeamViewer Dacă organizația dumneavoastră a accesat anterior o versiune gratuită TeamViewer de trial, puteti accesa această ofertă.