TeamViewer Remote Management 1 An, Subscripția Inițială - Acces la Preț cu Discount

TeamViewer Program Page Logo.png
SKU: G-51580
Taxă de administrare: €4.00
Donor PartnerMediaPlatformDescription: 

TeamViewer Remote Management este o soluție cloud-based ce asigură instrumente de management IT de la distanță. Printre serviciile disponibile: management de device-uri, management al dispozitivelor, anti-malware și backup.

Această ofertă permite organizațiilor nonprofit să acceseze cu 60% discount o subscripție anuală pentru orice serviciu din categoria TeamViewer Remote Management pentru a gestiona până la 200 stații finale (endpoints) și până la 1,000 GB spațiu de backup în cloud. După plasarea solicitării de software și achitarea taxei de administrare către Programul TechSoup România, veți achita subscripția cu discount, direct către TeamViewer. Vizitați secțiunea Detaliile subscripției de mai jos, pentru mai multe informații.

Beneficiile pentru organizații

TeamViewer Remote Management poate fi utilizat pentru

 • Prevenția problemelor IT prin managementul de la distanță al dispozitivelor organizației dumneavoastră
 • Generarea de rapoarte complexe pentru toate dispozitivele organizației
 • Protecția computerelor împotriva amenințărilor online (viruses, Trojans, și rootkits)
 • Asigurarea securității datelor organizației prin operațiuni programate de backup de la distanță

Funcționalități majore

 • Monitoring: Pot fi setate alerte pentru dispozitivele organizației pentru statusurile online, gradul de utilizare al hard disk-ului, gradul de utilizare al memoriei și multe altele.
 • Asset management: Puteți monitoriza într-un singur panou de administrare toate device-urile și programele software ale organizației dumneavoastră.
 • Endpoint protection: Creați reguli și politici personalizate anti-malware pentru a proteja dispozitivele organizației.
 • Backup: Operațiuni de backup și restore pentru device-uri, din cloud, cu ajutorul opțiunilor de backup de la distanță.

Consultați pe lista completă a funcționalităților incluse de subscripția TeamViewer Remote Management.

Asistență

TeamViewer asigură asistență online pentru această ofertă.

Important

Taxa de administrare pentru acest produs NU poate fi rambursată, iar produsul NU poate fi returnat. Vă rugăm, selectați cu atenție.

Cum se obține acest produs

După ce solicitarea de software a organizației dumneavoastră este aprobată de Programul TechSoup România, vă vom trimite pe adresa de email a organizației, un mesaj cu instrucțiunile necesare activării acestui produs.

Detaliile subscripției

Cerințe de sistem Serviciile incluse de TeamViewer Remote Management sunt integrate în software-ul TeamViewer. Vizitați pentru a afla ce sistem de operare necesită TeamViewer.
Acces la prețuri reduse

Această ofertă vă oferă acces la un preț redus cu 60% pentru serviciile incluse de TeamViewer Remote Management.

 • Monitorizare; Management de dispozitive — de la 5 la 200 endpoints
 • Endpoint Protection — de la 5 la 200 endpoints
 • Backup — de la 50 GB la 1,000 GB spațiu de stocare în cloud
După ce ați accesat această ofertă prin Programul TechSoup România, printr-o solicitare de software și ați achitat taxa de administrare, veți plăti costul cu discount al subscripției, direct către TeamViewer.
Continuitatea serviciului după primul an

După expirarea primului an, TeamViewer va înnoi automat serviciul tot la un preț cu 60% discount, dacă nu alegeți să anulați serviciul.

Puteți anula subscripția contactând direct Serviciul de Asistență TeamViewer, cu cel puțin 28 de zile înainte de expirarea subscripției.

Abonații existenți nu sunt eligibili Organizația dumneavoastră poate solicita această ofertă, doar dacă NU posedă o subscripție plătită TeamViewer.
Previzualizarea TeamViewer Dacă organizația dumneavoastră a accesat anterior o versiune gratuită TeamViewer de trial, poate participa în acest program.