Cum și când primesc factura TechSoup?

Cum și când primesc factura TechSoup?

Ai plasat cu succes o solicitare de software prin TechSoup și ai primit factura proformă aferentă taxei de administrare pe care ai achitat-o? Ai primit scrisoarea de licențiere pentru produsul de software solicitat? Atunci, în câteva zile, vom emite factura fiscală aferentă solicitării de software a organizației tale și o vom trimite exclusiv pe adresa de email instituțională, adică acolo unde ai primit și factura proformă, precum și scrisoarea de licențiere.

Pentru factura fiscală TechSoup trebuie doar să urmărești inbox-ul adresei de email instituționale pe care ai declarat-o fie la înregistrarea în Program, fie în cadrul procesului de actualizare a contului organizației.

Factura fiscală TechSoup este emisă în câteva zile după expedierea scrisorii de licențiere către organizația ta și trimisă automat din aplicația noastră de facturare SmartBill pe adresa de email a organizației tale.

Emailul vine din partea Asociației Techsoup și are titlul Factura fiscală solicitare de software Programul TechSoup România, iar tu vei putea descărca factura în format PDF, din atașament, sau vei putea accesa factura fiscală TechSoup din link-ul ce ți-a fost trimis în conținutul mesajului email.

Factura fiscală TechSoup poate fi descărcată exclusiv din emailul trimis pe adresa organizației tale și NU din contul de utilizator individual de pe www.techsoup.ro

 

Recomandări:

Te rugăm să respecți intrucțiunile de plată înscrise în factura proformă, întrucât plățile sunt procesate automat, iar altfel ar putea rezulta întârzieri în procesare.

Dacă totuși nu ai primit factura fiscală TechSoup, te rugam să ne dai de veste prin email pe adresa support@techsoup.ro, menționând: numele complet al organizației tale, numărul si data solicitării de software pentru care dorești factura fiscală. 

Încercăm să răspundem tuturor mesajelor în cel mai scurt timp, dar discutăm cu o comunitate care cuprinde peste 3000 de organizații membre, deci poate dura până la 72 de ore să revenim la fiecare în parte.