Despre conturile de utilizator individual și conturile de organizații pe www.techsoup.ro

Despre conturile de utilizator individual și conturile de organizații pe www.techsoup.ro

 

Programul TechSoup operează cu 2 tipuri de conturi și adrese de email:

 • adresa de email asociată contului utilizatorului individual, folosită strict pentru autentificarea pe www.techsoup.ro și pentru recuperarea parolei acestui cont și, respectiv,
 • adresa de email instituțională asociată contului de organizație, care este adresa electronică de contact a organizației unde primiți întreaga corespondență legată de Program, scrisorile de licențiere pentru produsele de software solicitate, facturile TechSoup, informările partenerilor din Program.

Conturile de utilizator individual pot fi dezactivate și înlocuite spre deosebire de conturile de organizație care, pe www.techsoup.ro, sunt perpetue. Acesta este unul dintre motivele pentru care o organizație NU se poate înregistra de mai multe ori pe www.techsoup.ro,  deci tehnic nu este posibil ca o organizație să aibă 2 conturi de organizație. 

Contul de organizație pe www.techsoup.ro este administrat prin intermediul unui singur cont de utilizator, care în TechSoup are rolul de persoană autorizată să administreze contul organizației înregistrate.

De-a lungul timpului, ambele tipuri de conturi pot suferi modificări sau actualizări:

 • contul organizației trebuie actualizat periodic conform informațiilor disponibile pe https://www.techsoup.ro/faq-revalidation
 • contul de utilizator poate fi schimbat dacă: persoana ce l-a creat nu mai este afiliată organizației sau dacă este vechi, neactualizat sau disfuncțional. Aflați mai jos cum.

Dacă în administrarea celor două tipuri de conturi, vă aflați într-una din situațiile de mai jos, vă propunem următoarele soluții:

 • Ai uitat credențialele de autentificare în contul de utilizator individual pe www.techsoup.ro?

Tot ce trebuie să faci este:

 • fie iți recuperezi parola utilizând adresa de email cu care crezi că ai creat contul, în link-ul de recuperare: https://www.techsoup.ro/user/password
 • fie, dacă nu îți amintești adresa de email cu care te-ai înregistrat, ne trimiți un mesaj pe adresa support@techsoup.ro, cu solicitarea ta de ajutor care să includă: numele tău complet, precum și numele organizației tale. Vom reveni în cel mult 3 zile lucrătoare cu informațiile de care ai nevoie pentru a recupera accesul la contul tău de utilizator.

NOTĂ: Dacă alegi să creezi un nou cont de utilizator, va fi absolut necesar să ne trimiteți prin email la support@techsoup.ro: numele și prenumele, precum și adresa de email utilizată pentru ca echipa noastră să asocieze acest nou cont de utilizator cu contul organizației tale de pe www.techsoup.ro.

 • Dorești să creezi un nou cont de utilizator individual pe www.techsoup.ro, dar platforma îți semnalează că adresa de email utilizată este deja înregistrată?

Se întâmplă pentru că, probabil, altcineva din organizația ta a creat deja un cont de utilizator asociat acelei adrese de email.

Pentru a recupera accesul la acel cont de utilizator, tot ce trebuie să faci este să recuperezi parola utilizând adresa de email respectivă în link-ul următor: https://www.techsoup.ro/user/password

 • Ai creat un nou cont de utilizator individual și încerci să înregistrezi organizația ta, însă după completarea formularului de înregistrare primești mesajul că organizația este duplicat?

Ce poți face?

 • Află de la colegii tăi dacă își amintesc de înregistrarea organizației în Programul TechSoup și poate chiar aveți credențialele contului de utilizator. Atunci, te vei autentifica cu credențialele contului de utilizator existent despre care ai aflat de la colegii tăi și asftel vei avea acces la contul organizației. Dacă constanți că contul organizației trebuie actualizat urmează pașii descriși pe https://www.techsoup.ro/faq-revalidation.
 • Afli că persoana care a înregistrat organizația în trecut, nu mai este afiliată organizației? Atunci acel cont de utilizator nu mai este de actualitate. Deci dă-ne de veste prin email pe support@techsoup.ro, trimițându-ne numele și adresa de email cu care ai creat contul tău de utilizator și te vom ajuta să actualizezi contul de utilizator și să recuperezi accesul la contul organizației tale pe www.techsoup.ro.

NOTĂ: Nu încerca să reînregistrezi organizația pe www.techsoup.ro furnizând date ușor diferite. Platforma programului nu acceptă dubla înregistrare a unei organizații și, chiar dacă reușești să salvezi formularul de înregistrare, duplicatul va fi semnalat și va genera și blocarea temporară a contului de organizație deja existent.

 

Recomandările de mai sus nu te ajută?

Scrie-ne la support@techsoup.ro  - nu uita să incluzi în mesaj numele tău, al organizației nonprofit pe care o reprezinți și un număr de telefon de contact.

Încercăm să răspundem tuturor mesajelor în cel mai scurt timp, dar discutăm cu o comunitate care cuprinde peste 3000 de organizații membre, deci poate dura până la 72 de ore să revenim la fiecare în parte.