Partenerii programului TechSoup România pentru ONG-uri

 

TechSoup

 

Programul TechSoup este derulat în România în parteneriat de către Asociația Techsoup și TechSoup - cea mai mare organizație neguvernamentală de tehnologie din lume.
TechSoup dotează inovatorii sociali cu soluțiile și abilitățile transformative de tehnologie de care au nevoie pentru a face lumea mai bună. Fie ca ai resurse de oferit sau cauți soluții, TechSoup facilitează acest schimb. Un partener de încredere de peste 3 decenii, TechSoup creează atât platformele digitale cât și experiențele personale care ajută oamenii să construiască împreuna o lume mai echitabilă.

 

 

 

În România, următoarele companii partenere oferă produse și servicii pentru organizații nonprofit: 

 

 

 

Adobe 

 

Adobe Systems Incorporated s-a alăturat în 2012 programului TechSoup România, pentru a oferi organizațiilor neguvernamentale din România produsele software de care au nevoie pentru a dezvolta materiale foto și video și pentru a administra documente.

 

 

 

Amazon Web Services

 

Din august 2017, Amazon Web Services se alatura programului TechSoup România - platformă securizată de servicii cloud care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte funcționalități pentru a ajuta organizațiile să se diversifice și să crească.

 

Autodesk

 

Din decembrie 2016, Autodesk - lider mondial în proiectarea 2D și 3D s-a alăturat Programului TechSoup România. Organizațiile neguvernamentale eligibile au acces la 5 produse Autodesk: Architecture, Engineering & Construction Collection, Product Design Collection, Media & Entertainment Collection, Fusion 360 & AutoCAD pentru Mac. Autodesk crede în rolul pe care organizațiile nonprofit îl au în comunitate și le echipează cu cele mai noi produse de software de design.

 

 

 

Bitdefender 

 

Bitdefender oferă organizatiilor neguvernamentale din România soluții de securitate cibernetică, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Techsoup România. Din februarie 2014, soluțiile de securitate ale Bitdefender ajung și la organizațiile membre ale comunității Techsoup România.

 

Din 2013, Bitdefender este și singura companie IT din România parteneră a programului TechSoup, produsele fiind disponibile global, în toate țările.

 

 

 

Cisco  

 

Programul Cisco Worldwide oferă tehnologie şi produse de reţelistică de cea mai bună calitate cu scopul de a ajuta organizaţiile neguvernamentale din România să fie mai eficiente. Sunt alături de programul TechSoup România încă de la lansarea lui din 2010.

 

 

 

Google  

 

Asociația Techsoup este partenerul oficial de validare și analiză a eligibilității în România al Google. Google oferă gratuit în România organizațiilor neguvernamentale validate eligibile programul Google pentru organizații nonprofit ce include: G Suite pentru organizații nonprofit, Google Ad Grants, Programul nonprofit Youtube, Google One Today și Google Earth Outreach.

 

 

 

Microsoft

 

Fondată în anul 1983, Microsoft Community Affairs a fost unul dintre primele programe corporate din industria tech care a investit în comunitate si care astăzi face parte din Microsoft Philanthropies. Microsoft crede că tehnologia poate face lucruri extraordinare și, de aceea, contribuie la dezvoltarea unor experiențe sigure, inovative și diverse prin tehnologie pentru fiecare, oriunde pe planetă.

 

Angajamentul civic al Microsoft merge dincolo de a le prezenta oamenilor informații despre tehnologie, ajutând cât mai mulți oameni să folosească tehnologia în moduri care au sens acolo unde trăiesc. Microsoft sprijină comunitățile în 3 moduri: prin resurse de învățare despre tehnologie, prin creșterea capacității comunităților prin tehnologie și prin implicarea angajaților săi în comunitățile lor.

 

Donațiile Microsoft au sprijinit peste 50.000 de centre de tehnologie din peste 100 de țări. Microsoft are un angajament îndelungat ca prin utilizarea tehnologiei, a expertizei sale de afaceri, a pasiunii și a bunăvoinței angajaților săi, să contribuie la transformarea în bine a lumii.

 

Pentru a afla mai multe, vă rugăm vizitați Microsoft Philanthropies.

 

Symantec

 

Symantec este o companie dedicată colaborării cu comunitatea organizațiilor neguvernamentale, înțelegând necesitatea acestora de a fi eficiente, de a-și îndeplini misiunea într-un mediu sigur și de a-și securiza informațiile. Compania s-a alăturat programului de donații TechSoup Global din 2002, iar începând cu octombrie 2014 oferă produsele sale de securitate informatică și către organizațiile membre în comunitatea TechSoup România.

 

 

 

Tableau

 

Fondată în anul 2003, compania Tableau a încercat să răspundă celei mai mari provocări în dezvoltarea de aplicații de date – să fie pe înțelesul tuturor oamenilor fără experiență în prelucrarea datelor. Indiferent de domeniul de activitate, companiile au nevoie să înțeleagă datele pe care le produc, motiv pentru care produsul Tableau este utilizat de peste 29 000 companii din toată lumea. Din 2015, Tableau ajută și organizațiile nonprofit din România să poată utiliza și înțelege mai bine datele pe care le generează.

 

 

 

Veritas 

 

Veritas oferă organizațiilor posibilitatea de își valorifica informațiile și datele deținute prin intermediul unor soluții tehnice construite să funcționeze în cele mai complexe și eterogene medii.

 

Veritas se dedică în mod egal cetățeniei globale responsabile și etice, prin promovarea forței de muncă talentate și diverse, a practicilor pentru un mediu sănătos precum și investind în impactul social pozitiv pretutindeni în lume.