Partenerii programului TechSoup România pentru ONG-uri

 

TechSoup


Programul TechSoup este derulat în România în parteneriat de către Asociația Techsoup și TechSoup - cea mai mare organizație neguvernamentală de tehnologie din lume.
TechSoup dotează inovatorii sociali cu soluțiile și abilitățile transformative de tehnologie de care au nevoie pentru a face lumea mai bună. Fie ca ai resurse de oferit sau cauți soluții, TechSoup facilitează acest schimb. Un partener de încredere de peste 3 decenii, TechSoup creează atât platformele digitale cât și experiențele personale care ajută oamenii să construiască împreuna o lume mai echitabilă.

 

În România, următoarele companii partenere oferă produse și servicii pentru organizații nonprofit: 

 

Adobe 

Adobe Systems Incorporated s-a alăturat în 2012 programului TechSoup România, pentru a oferi organizațiilor neguvernamentale din România produsele software de care au nevoie pentru a dezvolta materiale foto și video și pentru a administra documente.

 

Amazon Web Services

 Din august 2017, Amazon Web Services se alatura programului TechSoup România - platformă securizată de servicii cloud care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte funcționalități pentru a ajuta organizațiile să se diversifice și să crească.

Autodesk

Din decembrie 2016, Autodesk - lider mondial în proiectarea 2D și 3D s-a alăturat Programului TechSoup România. Organizațiile neguvernamentale eligibile au acces la 5 produse Autodesk: Architecture, Engineering & Construction Collection, Product Design Collection, Media & Entertainment Collection, Fusion 360 & AutoCAD pentru Mac.

 

Bitdefender 

Bitdefender oferă organizatiilor neguvernamentale din România soluții de securitate cibernetică, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Techsoup România. Din februarie 2014, soluțiile de securitate ale Bitdefender ajung și la organizațiile membre ale comunității Techsoup România.

Din 2013, Bitdefender este și singura companie IT din România parteneră a programului TechSoup, produsele fiind disponibile global, în toate țările.

 

Cisco  

Programul Cisco Worldwide oferă tehnologie şi produse de reţelistică de cea mai bună calitate cu scopul de a ajuta organizaţiile neguvernamentale din România să fie mai eficiente. Sunt alături de programul TechSoup România încă de la lansarea lui din 2010.

 

Google  

Asociația Techsoup este partenerul oficial de validare și analiză a eligibilității în România al Google. Google oferă gratuit în România organizațiilor neguvernamentale validate eligibile programul Google pentru organizații nonprofit ce include: Google Ad Grants, Programul Youtube pentru ONG-uri și Google Apps pentru organizații nonprofit.

 

Microsoft

În România, Microsoft este alături de TechSoup încă din 2009, oferind acces organizațiilor neguvernamentale eligibile din România la o gamă de peste 100 de produse Microsoft de productivitate. Din 2013, Microsoft a făcut disponibil în România și programul Microsoft Office 365 Nonprofit - soluția completă de cloud profesionist pentru organizații neguvernamentale eligibile - precum și alte produse de cloud ca Azure sau CRM Online.

 

Symantec

Symantec este o companie dedicată colaborării cu comunitatea organizațiilor neguvernamentale, înțelegând necesitatea acestora de a fi eficiente, de a-și îndeplini misiunea într-un mediu sigur și de a-și securiza informațiile. Compania s-a alăturat programului de donații TechSoup Global din 2002, iar începând cu octombrie 2014 oferă produsele sale de securitate informatică și către organizațiile membre în comunitatea TechSoup România.

 

Tableau

Fondată în anul 2003, compania Tableau a încercat să răspundă celei mai mari provocări în dezvoltarea de aplicații de date – să fie pe înțelesul tuturor oamenilor fără experiență în prelucrarea datelor. Indiferent de domeniul de activitate, companiile au nevoie să înțeleagă datele pe care le produc, motiv pentru care produsul Tableau este utilizat de peste 29 000 companii din toată lumea. Din 2015, Tableau ajută și organizațiile nonprofit din România să poată utiliza și înțelege mai bine datele pe care le generează.

To comment, Log in or Sign up