Programele Asociatiei TechSoup

Suntem dedicați tehnologie și susținerii organizațiilor neguvernamentale și tinerilor în a descoperi cum îi poate ajuta tehnologia.

 

Programul de Software TechSoup Romania pentru ONG-uri

Ai nevoie de un sistem de operare legal, de o solutie de securizare sau recuperare a datelor sau de un pachet Office profesional? Prin Asociatia TechSoup Romania le ai pe toate la un click distanta pentru organizatia ta neguvernamentala si nu trebuie sa consumi resurse bugetare importante pentru programele si beneficiarii tai.

Companii globale de tehnologie ofera produse software pentru ONG-uri prin TechSoup Romania: Microsoft, Adobe, Bitdefender, SAP si Symantec.

Află totul despre eligibilitatea și inregistrarea organizatiei tale aici: criterii de eligibilitate si inregistrare 

 

 

Scoala de Abilitati Digitale pentru ONG-uri

Invata gratuit cu noi despre cum te poate ajuta tehnologia sa faci si mai mult bine! Inscrierea in comunitatea TechSoup este gratuita si nu este conditionata de solicitarea de produse software. Daca organizatia ta este membra in comunitatea TechSoup, ai acces gratuit la resurse de invatare despre tehnologie, webinarii si prezentarii menite sa-ti usureze munca. 

Aducem expertii in tehnologie mai aproape de organizatiile neguvernamentale si organizam periodic cursuri online si offline. Cu noi, tehnologia este mai usoara! Organizam cursuri online despre subiecte care te intereseaza: Adwords, Office 365 pentru ONG-uri, Securitate online, Fotografie de stock, Excel, Infografice sau Storytelling. Peste 1000 de angajați și voluntari ai ONG-urilor din România au beneficiat până acum de trainingurile noastre.

Prezentarile celor mai interesate webinarii pe care le-am sustinut aici sunt disponibile aici: resurse online de invatare

 

 

Educatie Financiara pentru ONG-uri, susținut de ING Bank

Impreuna cu ING Bank Romania am dezvoltat un ghid de Educatie Financiara pentru ONG-uri, util pentru orice organizatie aflata la inceput de drum in managementul financiar. 4 traininguri disponibile online, articole utile si resurse gratuite de invatare pot fi accesate oricand pe Educatie Financiara pentru ONG-uri.

 

 

Opening Opportunities, susținut de Microsoft YouthSpark

Opening Opportunities este un proiect educational de orientare in cariera pentru elevi de liceu creat si implementat de TechSoup Romania, cu sprijinul Microsoft Romania, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania si Biblionet. In cadrul programului, voluntari Microsoft Romania ajuta tineri sa-si dezvolte un plan propriu de cariera.

Proiectul ”Opening Opportunities” a obtinut locul al doilea la Gala Societatii Civile in iunie 2014, fiind pentru prima oara cand o companie de IT primeste recunoastere pentru implicarea sociala. Afla mai multe pe Opening Opportunities.

 

 

Află mai multe despre ce am făcut în 2014: Asociația TechSoup in 2014