Programul TechSoup este disponibil in toate tarile din lume!

Programul TechSoup este disponibil in toate tarile din lume! 

Vesti bune pentru toate organizatiile non-profit: programul TechSoup este disponibil acum in intreaga lume. Daca aveti prieteni, parteneri sau colaboratori care lucreaza in sectorul non-profit, in alte tari, dati-le de veste ca, incepand de astazi, se pot inscrie pe www.techsoup.global pentru a avea acces la produse software si resurse de invatare despre tehnologie.

Lansata in parteneriat cu Microsoft, noua platforma globala TechSoup ofera donatii de tehnologie pentru fiecare organizatie non-profit, indiferent unde se afla si in ce comunitate activeaza.*

28 de ani de tehnologie pentru ONG-uri


Fie ca ai resurse de tehnologie de oferit sau cauti solutii pentru organizatia ta non-profit, TechSoup faciliteaza acest schimb. Un partener de incredere de aproape trei decenii, TechSoup creeaza atat platforme digitale cat si experiente personale care ajuta oamenii sa construiasca impreuna o lume mai echitabila.

Istoria TechSoup a inceput in urma cu 28 de ani. Daniel Ben-Horin si cativa prieteni au inceput atunci sa ajute organizatiile non-profit din Statele Unite ale Americii cu produse software oferite de Microsoft. In toti acesti ani, reteaua globala TechSoup s-a extins in peste 125 de tari si a ajutat peste 650.000 de organizatii non-profit cu produse software si numeroase resurse de tehnologie.

Anul acesta, platforma globala TechSoup a ajuns la un milion de utilizatori, devenind totodata cel mai mare hub de resurse de tehnologie pentru organizatii non-profit. In prezent, platforma globala TechSoup ofera donatii de tehnologie in valoare de 5.5 miliarde de dolari.

O platforma de tehnologie pentru toate organizatiile nonprofit

Indiferent unde se afla pe glob, prin TechSoup, orice organizatie non-profit poate accesa produse software si resursele de invatare de care are nevoie, pentru a-si atinge adevaratul potential.
In medie, in fiecare zi, aproape 700 de organizatii nonprofit isi construiesc un profil pe platforma globala TechSoup. Cel putin una dintre aceste organizatii este din Romania.

Programul TechSoup in Romania

Lansat in urma cu 5 ani, programul TechSoup este derulat in Romania in parteneriat cu Asociatia TechSoup Romania.
Orice organizatie non-profit se poate alatura programului TechSoup, gratuit, in cativa pasi simpli pe www.techsoup.ro. In ultimii 5 ani, prin programul TechSoup, sectorul non-profit din Romania a facut economii de peste 3.000.0000 USD la achizitia de produse software licentiate. Peste 1500 de organizatii non-profit sunt inscrise deja in programul TechSoup si au acces la produse software si beneficiaza resurse de invatare menite sa le creasca capacitatea de a-si comunica cauza, de a atrage fonduri si de a-si mobiliza mai eficient comunitatea de sustinatori. 

Despre Asociatia TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania, precum Scoala Digitala pentru ONG-uri sau Educatie Financiara pentru ONG-uri.


Daca reprezentanti o organizatie non-profit din Romania si inca nu v-ati inscris in programul TechSoup, o puteti face acum, in cativa pasi simpli - https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

* Exceptie fac tarile: Coreea de Nord, Sudan, Iran, Siria si Cuba. 
** Credit foto - Cosmin Sbarcea