Recuperare parolă și nume utilizator

Cum mă autentific în contul organizației mele din Programul TechSoup România, pe www.techsoup.ro?

  • Pe www.techsoup.ro vă autentificați cu NUMELE DE UTILIZATOR INDIVIDUAL sau ADRESA DE EMAIL si PAROLA, alese la crearea contului individual pe www.techsoup.ro.
  • Asociate acestui cont aveți datele organizației dumneavoastră, din acest cont puteți solicita produse sau genera coduri de validare.
  • Puteți recupera datele contului dumneavoastră individual solicitând resetarea contului pe adresa de email cu care v-ați creat contul, în sectiunea recuperare parola si nume de utilizator individual.

Am uitat parola pentru contul meu de utilizator individual. Ce fac?

Dacă ai uitat parola, accesează secțiunea AM UITAT PAROLA și solicită o parolă nouă pe adresa de email cu care te-ai înregistrat pe www.techsoup.ro. Ți se va trimite automat un nou mesaj pe adresa ta de email, cu instrucțiuni pentru crearea unei parole noi.

Am uitat și numele de utilizator individual și adresa de email cu care mi-am creat cont individual. Ce fac?

Poți obține numele de utilizator individual urmând procedura descrisă în sectiunea recuperare parola si nume de utilizator individual și instrucțiunile din mesajul de email pe care il vei primi - numele de utilizator individual va fi trimis pe adresa de email cu care ai creat contul.

Va trebui să introduci succesiv în secțiunea de recuperare parola și nume de utilizator, individual, toate adresele de email cu care este posibil să fi creat contul - sistemul o va recunoaște pe cea utilizată și va trimite mesajul cu instrucțiuni pe acea adresă.

Persoana care a creat contul și a înregistrat organizația nu mai lucrează pentru organizație. O pot înlocui și accesa contul organizației?

Sigur ca da. Înainte de a ne contacta, te rugăm să creezi un nou cont de utilizator individual pe www.techsoup.ro. Apoi, te rugăm să ne trimiteți un mesaj pe support@techsoup.ro cu numele de utilizator individual creat, adresa de email utilizată pentru a crea contul, numele legal complet al organizației și relația pe care o ai cu organizația respectivă.