Recuperare parolă și numele de utilizator

Cum mă autentific în contul organizației mele din Programul TechSoup?

Pe www.techsoup.ro va puteti autentifica cu NUMELE DE UTILIZATOR INDIVIDUAL si parol alese la crearea contului individual pe www.techsoup.ro. Puteti verifica acest nume accesand sectiunea "Contul meu" / Profilul meu sau puteti obtine numele de utilizator individual si parola accesand sectiunea recuperare parola si nume de utilizator individual.


Am uitat parola pentru contul meu de utilizator individual. Ce fac?

Daca ati uitat parola, accesati sectiunea AM UITAT PAROLA si solicitati o parola noua pe adresa de email a contului individual cu care v-ati inregistrat. Vi se va trimite automat un nou mesaj pe adresa dumneavoastra de email cu instructiuni pentru crearea unei parole noi.

 

Am uitat și numele de utilizator individual si adresa de email cu care mi-am creat cont individual. Ce fac?

Puteti obtine numele de utilizator individual urmand procedura descrisa in sectiunea recuperare parola si nume de utilizator individual si instructiunile din mesajul de email pe care il veti primi - veti primi numele de utilizator individual pe adresa de email cu care v-ati creat cont.

Introduceti succesiv in sectiune de recuperare parola si nume de utilizator individual toate adresele de email cu care este posibil sa fi creat cont - sistemul va recunoaste pe cea utilizata si va trimite mesajul cu instructiuni pe aceea.

 

Persoana care a creat contul și a inregistrat organizația nu mai lucrează pentru organizație. O pot înlocui și accesa contul organizației?

Sigur ca da. Inainte de a ne contacta, va rugam sa va creati cont de utilizator individual pe www.techsoup.ro. Apoi, va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe support@techsoup.ro cu numele de utilizator individual ales, adresa de email utilizata pentru a crea contul, numele legal complet al organizatiei si relatia pe care o aveti cu organizatia respectiva.